Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia119265

wczasy Egipt

Polecane posty

Gość klaudia119265

Witam, mam pytanie dotyczące wczasów w Egipcie. Znalazłam w ofercie pobyt 10dniowy w hotelu Jungle Aqua Park w Hurghadzie za 3300zł od osoby. Powiedzcie mi, czy taka cena jest w miarę czy jest może za wysoka? Przyznam szczerze, że nie orientuję się w temacie. Są to pierwsze nasze wczasy za granicą i też nie chciałabym przepłacić. Będę wdzięczna za każdą opinię. Dodatkowo czy był ktoś może w hotelu Jungle Aqua Park? Macie jakieś opinie? Czy cena warta tego hotelu?

Gość gość
też bym się chętnie czegoś dowiedział na ten temat

Gość gość
za wysoka znajomi polecieli za jakies 1400 od osoby

Gość acordeon
Nie polecam Egiptu jeżeli już to max na 7 dni bo pózniej nuda skwar z nieba i w kółko basen,spanie,jedzenie a poza hotelem nieciekawie

Gość gość
za drogo stanowczo teraz zreszta w Egipcie niebezpiecznie Poza tym hotel minimum 4 gwiazdki Inaczej spotkasz karaluchy szczry i inne ""sympatyczne "" zwierzatka a i pamietaj o klatwie faraona skutkuja jedynie ichnie medykamenty

Gość klaudia119265
Ten hotel jest właśnie 5*, zastanawiam się bo ma bardzo dobre opinie, w zasadzie to nie przeczytałam złego komentarza na jego temat. Tylko mam dylemat co do ceny. Czyli mówicie, że zdecydowanie za drogo?

Gość klaudia119265
Czy macie jakieś sprawdzone hotele? Niekoniecznie w Egipcie?