Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladaco z b

Czy to jest nadinterpretacja sygnałów?

Polecane posty

Gość Ladaco z b

Ok pewnie sie wygłupie okropnie, bo mając 28 lat nie umiem ocenic czy sie facetowi podobam czy to moja nadinterpretacja ion jest zwyczajnie miły. Facet jest moim klientem, przychodzi na piwko. Od początku wpadł mi w oko... ale nie bralam tegodo siebie. Jestem w dlugoletnim zwiazku. W zwiazku ostatnio mamy kryzys z partnerem. Powazny, co jest jego powodem nie chce pisac - ale dobrze nie jest i nie wiem jak bedzie. I byc moze dlatego zaczelam wiecej uwagi zwracac na swojego klienta. Zawsze jest mily, usmiechniety, dobrze mi sie z nim rozmawia, raz zgadalismy sie na piwo (umowilismy to byloby za duze slowo w danej sytuacji), czasem gadamy na fb. W moim odczuciu to flirt, ale zakladam rowniez ze to tylko moja nadinterpretacja. W koncu przechodze niedobry czss w zwiazku, a tujest ktos kto bezblednie poprawia mi nastrój... jest prawdopodobne ze zaklinam rzeczywistosc i widze wiecej niz sie dzieje. Tym bardziej ze zadnych wyrazniejszych sygnalow nie ma. Kiedys kolega klkenta wspomnial, ze on czuje mięte i mu mowil... no ale wez sluchaj goscia w barze po kilku piwach. Z kolei na naszym wspolnym piwie, bylo bardzo milo i zapytany wprost przez innego faceta o to czy jest jakas chemia miedzy nami potwierdzil. Ale moze to zwykly przejaw uprzejmosci? Niech mnie ktos trzepnie, bo nie wiem sama co mam myslec

Gość gość
Jeszcze powiedz ze Agnieszka masz na imie:-)

Gość gość
Nie mam na imie Agnieszka. Pierwszy raz mam tak, że po prostu nie wiem czy to chemia czy po prostu moja wyobraźnia