Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ktorym miesiacu ciazy zaczac kupowac rzeczy dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

jestem w 22 tyg ciazy I nie wiem czy to nie zawczesnie na kupowanie rzeczy dla dziecka,niby nie powinno sie nic kupowac za szybko ale sama nie wiem

Gość gość
wyprawke zaczęłam kompletować od 16 tc, kupiłam wtedy wózek i łóżeczko

Gość gość
Zamierzam zaczac kupowac od 8 mc ale tylko dlatego zd robimy remont i nie chce zeby sie wszystko okurzylo, pozatym wyedy przechodze na urlop juz. Teraz jestem w 20 tc i juz nie moge sie doczekac tych zakupow ;)

Gość gość
ja jestem w 25 tc. I juz mam ciuszki ( troche po 1 dziecku, troche kupione). kosz mojzesza, bujaczek itd :) Wozek szukam uzywany, bo uwazam ze na 6 mc nie oplaca sie kupic nowego ;P wole np. ladny quinny uzywany :P

Gość gość
niby sie mowi ze do 3 miesiaca nie powinno sie nic kupowac bo to przynosi pecha, ale pech w sumie moze przyjsc nawet pozniej, jestem w 6 m I mam juz wanienke I troche ubran od znajomej w bardzo dobrym stanie, wozek tez ma mi oddac znajoma z 3 opcjami bo gleboki+spacerowka+malutkie nosidelko ktore mozna przyczepic do wozka I auta, a reszta kupie potem

Gość gośćmi
Zacznij od teraz, stopnoiwo, co miesiąc cos, bo później kupując całą wyprawkę mocno szarpie po kieszeni