Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy schizofremik moze byc niebezpieczny?????

Polecane posty

Gość gość
Gosc napisz co miales gorszego,strasznego???

Gość gość
to nie żaden schizofrenik. ty nie wiesz w ogóle co znaczy schizofrenia :O mi to bardziej podchodzi pod afektywno dwubiegunową zwana też psychoza maniakalno depresyjna

Gość gość
to nie żaden schizofrenik. ty nie wiesz w ogóle co znaczy schizofrenia :O mi to bardziej podchodzi pod afektywno dwubiegunową zwana też psychoza maniakalno depresyjna

Gość gość
Wygląda to jak psychoza maniakalno depresyjna .. Ale tylko psychiatra może stwierdzić takie rzeczy na ppewno

Gość gość
Weźcie nie obrażajcie ludzi chorych. Autorka wątku opisała zwykłego prymitywa. Krowie się nudzi i wymyśla prowa, a że jej brakuje wiedzy to takie durnoty wychodzą.

Gość gość
Krowie sie nudzi??? Piszesz o obrazaniu chorych a ublizasz komus kogo nie znasz? I wmawiasz tej osobie ,,prowo"?

Gość izka2222
Wszystko zależy od tego jak bardzo choroba jest pogłębiona. No niestety może być niebezpieczny, jak większość osób zaburzonych psychicznie. Zawsze do psychologa możesz iść sama np tu http://psycholog-ms.pl/poradnia/ , podpowiedzą ci jak reagować i ewentualnie, jak go nakłonić do wizyty u lekarza. Jak nie będzie chciał, to daj sobie z nim spokój.

Gość gość
mam sąsiada schizofrenika całymi dniami drze mordę ponoć połamał wszystkie meble