Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówicie o naturalnosći a i tak oglądacie sie za dziewczynami w pełnym makijazu

Polecane posty

Gość gość

i nie zaprzeczajcie bo widze to każdego dnia.

Gość gość
najwidoczniej.

Gość gość
No wlaśnie tak jest. Ale ja mam to w poważaniu. Nie maluje się i nie mam zamiaru tego robić bo w make upie wyglądam brzydko. Jak facetom nie podoba się moja naturalność to już ich problem...

Gość gość
Daj spokój przecież jaki facet odróżni czy ktoś jest w makijażu czy bez. Nawet kobiety mają z tym problem, teraz robią coraz lepsze kosmetyki i czasami trudno jest ocenić. I te makijaże typu "no makeup" .

Gość gość
no i co z tego? Olej, nie musisz się im podobać.

Gość gość
Więc się maluj.

Gość gość
Bo oni by chcieli żebyśmy były tak samo ładne naturalnie jak w momencie bycia w makijażu i pewnie takie dziewczyny mają na myśli :P a takie to jedna na tysiąc, ale pomarzyć można :)

Gość gość
Makijaż świadczy o zadbaniu, to samo zrobione włosy. To jak etykietka.

Gość gość
o zadbaniu świadczy świeży oddech, zdrowa skóra i sylwetka, nie makijaż

Gość gość
O zadbaniu? To zależy jaki makijaż, jak często, ile noszony, jak zmywany...bo jak to jest wielogodzinna packa na twarzy, to w dłuższej perspektywie czasu raczej mało ma wspólnego z zadbaniem.

Gość gość
Packę to wiesz, ty masz na cipce. Kobieta, która wychodzi z domu tak jak wstała, (dobrze wyglada tak jedna na 1000 z was) to taki niechluj.

Gość gość
czyli, że co? myje się codziennie dwa razy w gorące dni 3, używam kremów, balsamów, myję zęby po każdym posiłku, dbam o ciało, twarz i włosy ale że się nie maluje to jestem niezadbana?

Gość gość
prędzej wyjdę w szlafroku niż posłucham rad osoby która w ten sposób wzraca się do obsej kobiety!

Gość gość
Packę to wiesz, ty masz na cipce. Kobieta, która wychodzi z domu tak jak wstała, (dobrze wyglada tak jedna na 1000 z was) to taki niechluj. xxx A ty masz w doopie. Dostosowując się do poziomu rozmówcy wspomnę, że packę on ma w doopie :/ być może to ma coś wspólnego z makijażem kobiet.

Gość gość
"prędzej wyjdę w szlafroku niż posłucham rad osoby która w ten sposób wzraca się do obsej kobiety!" No i spoko :) Bo makijaż to byłby pewnie dla uciechy takich typów, a chwilowe wyjście na luzie nikogo nie zabije.

Gość gość
A jak ta jedna na 1000 wygląda dobrze to jest "chlujem" czy może jednak wciąż niechlujem, tak z zasady?

Gość mega gość nr 1000
A dla mnie młoda, ładna, zgrabna dziewczyna ma wyglądać jak młoda, ładna, zgrabna dziewczyna, a nie jak wytapetowane czupiradło. Fakt, że oglądam się za dziewczynami w pełnym makijażu,a raczej patrzę prosto w twarz. Jednak raczej z ciekawości i litości, jak to możliwe, że tak wymalowana młoda, ładna, zgrabna dziewczyna potrafiła w prze okrutny sposób zepsuć swój prześliczny czar naturalności. DZIEWCZYNY, nie niszczcie swojej młodzieńczości, urody, cery chemią, będziecie jeszcze miały na to duuużo czasu. Swego czasu miałem okazję obserwować metamorfozę pewnej dwudziesto- kilkuletniej dziewczyny (było to kolo 5-8 lat temu). Pracowała na stoisku z cukierkami na pasażu w Tesco w Jeleniej Górze. Wystarczyło jej około półtora roku, aby zmasakrować swoją urodę - był to dla mnie szok. Po półtora roku używania intensywnego makijażu zaczęła wyglądać koszmarnie. Później pracowała w Kauflandzie niezbyt długo.