Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadka?

Polecane posty

Gość gość

Uprawiałam seks w dni płodne pare razy bez zabezpieczenia, pare dni po dniach płodnych i zapewne owulacji miałam 2 dniowe plamienie, teraz okresu brak od 5 dni, mam śluz przeźroczysty i biały (inny niż przed miesiączką) Testy wychodzą negatywnie, wczoraj robiłam wieczorem (wypiłam 3 litry wody może ma to znaczenie?) Nie wiem co o tym myśleć, boję się wpadki... Może to problemy hormonalne? Nie mam kiedy iść na bete, zrobię test znów za pare dni... :( Miał ktoś podobnie?

Gość gość
Robisz to w dni plodne i w dodatku bez zabezpieczenia a teraz martwisz sie wpadka? Zero jakiegokolwiek myslenia ,no ale tak to jest jak gówniary nie wiedzące nic o seksie sie za niego biorą. I tak to pewnie ciąża. Wspolczuje temu dziecku takiej matki...

Gość gość
Jeżeli uprawia sie sex w dni płodne bez zabezpieczenia, nie ma mowy o wpadce .

Gość gość
szmata :)

Gość gość
tak seks w dni płodne bez zabezpieczenia to ciaza :)

Gość gość
woda-metoda na oszukanie testu ciazowego hahaha nawet jakbys caly basen wody wypila nie mialoby to wplywu nie wiem skad ludzie biora takie brednie

Gość gość
gosc a ja slyszalam ze ma to wplyw :D :D

Gość gość
gość szmata? seks z narzeczonym to coś złego?

Gość gość
Hahaha zartujecie prawda? skoro woda ma niby wplyw to dlaczego beta hcg robimy obojetnie o jakiej porze nie musimy byc bez jedzenia?

Gość gość
gość uspokój się:D najwidoczniej mam złe informacje :D

Gość gość
sorki rozbawiłaś mnie po prostu :)

Gość gość
Seks bez zabezpieczenia w dni płodne i to nie wpadka, dobrze ktoś napisał:) Zrób test z porannego moczu, jeśli nadal będzie negatywny, to zrób betę za jakieś dwa dni (o ile okres się nie pojawi) I zainwestuj w gumki albo tabletki, jeśli nie będziesz teraz w ciązy, bo następnym razem może się nie udać.

Gość gość
ja jestem ta od pierwszego postu o smiechu z tej wody i faktycznie jestem zdumiona brakiem elementarnej wiedzy.i widze,ze jak niektorzy uswiadamiaja pustaki za free od razu nie denerwuj sie.jak sie nie irytowac skoro teorie prosto z gimnazjum przedstawiacie na forum dla doroslych kobiet.

Gość gość
woda ma taki wpływ na wynik testu z moczu, iż mocz jest rozwodniony więc hcg ciężej wykryć. Dlatego robiąc test z moczu najlepiej jest go zrobić z rana i wcześniej nie pić za dużo. Zrób test jutro rano. Dlaczego boisz się wpadki a się nie zabezpieczasz?

Gość gość
eeeh woda to jedno a ta wpadka w dni plodne to drugie co sie dzieje z tymi kobietami

Gość gość
skoro, współżyjecie dni płodne bez zabezpieczanie musisz liczyć się z wpadką. Zabezpieczajcie się. Mogą to być po prostu prezerwatywy + żel plemnikobójczy np contragel. Metoda jest skuteczna i nie ma skutków ubocznych.