Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kilometrów biegacie i jak często, i ile udało wam się schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Ja zaczęłam po długiej przerwie, trzy razy w tygodniu, ok 6 kilometrów, narazie efektów na wadze i ciuchach nue widzę, ale kondycja się wyrobiła.

Gość gość
ja na rowerku po 15 km dziennie i przez miesiąc mam większego peniska o 1 cm

Gość gość
Ja nie rozumiem dlaczego narazacie swoje zdrowie poprzez bieganie jest tyle innych mozliwosci bycia aktywnym I przy tym zdrowym ale wy wybieracie to Co najgorsze

Gość gość
Dlaczego bieganie jest niezdrowe?

Biegam po 5-6 kilometrów, trzy razy w tygodniu. Więcej raczej nie dałabym rady.

Gość gość
biegam 1-2 razy w tygodniu i 2 razy w tygodniu mam inny zamiennik- step lub siłownia. O jeden rozmiar w ciuchach zjechałam tylko w ostatnim miesiącu. Wczesniej nie załowałam sobie niczego to i waga stała w miejscu, ale jak odłozyłam słodycze wciągu miesiaca rozmiarówka w dół ;)

Gość gość
prawie co dzień 4KM i nic nie schudłem ale ale jeszcze trochę i kaloryfer bedzie!

Gość gość
codziennie nie ma co przesadzać....zaraz się okostna pozrywa :O

Gość gość
cycki robią się obwisłe, a jaja obijają o kolana :(

Gość gość
Chyba komfort ma jednak duże znaczenie, nie tylko chodzi o wygodę tylko o położenie stopy w bucie, przy dłuższym bieganiu czuje się, że niedopracowane buty są rzeczywiście nieodpowiednie. Biegam w New Balance i mogę polecić, są bardzo dobrze zrobione, w końcu jakieś profesjonalne buty do biegania.

Gość gość
Ja biegam ale nie dlatego ze chce schudnąć J po prostu to mi daje tyle radości ze nie sposób tego nie robic :d mam nawet w planach 36. pko półmaraton szczecin

Gość gość
1-2 razy w tygoddniu biegam 6-10 km, wolnym tempem (6:45 min na 1 km). stracilam 2 kg w ciągu 32 miesiecy, ale ja nie mam nadwagi. mam 165 cm i ważyłam wcześniej 58 kg, teraz 56.

Gość Aliskka
ja na razie biegam 7-8 kilometrów każdego dnia, w weekendy czasem udaje mi się 10 km. schudlam jak na razie 5 kilogramów, ale nie samym bieganiem. piję od jakiś 3 tygodni napój z ziół Mojito Slim, żeby oczyścić organizm i szybciej spalać.

przygotowuję się do jesiennego maratonu, pierwszy raz tak sumiennie, trzaskam po ponad 50km tygodniowo, 6 dni treningowych, 7 wyjść na bieganie na wagę na razie nie patrzę, miałam w czerwcu trochę problemów i niezłą huśtawkę w efekcie, czekam aż organizm się uspokoi i zaadaptuje do nowych warunków- więcej biegania, zmiana pracy i godzin aktywności

Gość Biegajaca od niedawna
Przez 3 miesiące schudłam biegajać 7,5 kg bez diety. Zaczynałam od krótkich odcinkównaprzemiennie marsz bieg, w krótkim czasie doszłam do przebieganych 5 km dziennie 5x w tygodniu. w tej chwili biegam 6-10 km , 3-4 x w tygodniu. Polecam.

Gość gość
Biegam od wiosny ubiegłego roku, co drugi dzień po 10 km, w styczniu miałam przerwę ze względu na leżący śnieg i śliską nawierzchnię, ale już zaczynam następny sezon. Schudłam bez wyrzeczeń 6-7 kg, na początku ważyłam 60kg .