Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Le labbra Fashion

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Państwa zamawiał od #lelabbrafashion www.lelabbeafashion.com sukienkę na wesele? jakie macie doświadczenia z tą firmą??

Gość gość
Witam serdecznie wszystkie osoby które maja zamiar uszyć sukienkę u tych Pań ‪#‎lelabbrafashion‬ http://www.lelabbrafashion.com/ .Piszę komentarz , ponieważ ich profil na fb nie posiada opcji "wyraź opinię" - bardzo przezornie ;) Usiłowałam końcem kwietnia 2015 zamówić tam uszycie sukienki na wesele siostry gdyż zależało mi na unikatowym egzemplarzu spoza sieciówek. W prywatnej wiadomości jak zostałam poinstruowana w komentarzu pod interesującym mnie modelem opisałam swoje oczekiwania odnośnie fasonu oraz rodzaju materiału.Pani która mi odpowiedziała kazała mi zaczekać do momentu nowej dostawy towaru po długim weekendzie majowym.Czekałam więc cierpliwie na tę informację ale wobec braku wiadomości i naglącego czasu wysłałam kolejna - zdawkowo odp że odezwie się niezwłocznie, jak tylko otrzyma dostawę towaru."NIEZWŁOCZNIE" przeciągnęło się nieco gdyż wesele odbyło się w miniony weekend, a od tych pseudoprzedsiębiorczyń nie dostałam nawet wiadomości z przeprosinami.Nadmieniam że sukienka dla mnie została uszyta w USA i mimo odległości i szycia na miarę dziwnym trafem zdążyła dojść do Polski na czas. W ŻYCIU NIKT NIE POTRAKTOWAŁ MNIE TAK LEKCEWAŻĄCO !!! UCZCIWIE WSZYSTKICH PRZESTRZEGAM PRZED ZAMÓWIENIAMI Z TEGO PROFILU!! Na dowód mogę w prywatnej wiadomości udostępnić korespondencję z datami. Gdy napisałam ten komentarz pod sukienkami na ich fb profilu zostałam natychmiast zbanowana a komentarz usunięty.PRAWDA W OCZY KOLE.Przestrzegam i pozdrawiam

Gość gość
Ja zamówiłam sukienkę PAOLA, na początku kontakt świetny- później nawet nie napisali kiedy przyjdzie i do ostatniego dnia nie wiedziałam, czy przyjdzie na czas. Przyszła na czas ale moje rozczarowanie jest ogromne bo podając dokładne wymiary spodziewałam się, ze sukienka (w dodatku z tak elastycznego materiału) przyjdzie idealnie dopasowana. A dostałam jakiś worek, który na mnie wisi!!!!

Gość gość
Czy ktoś wie dlaczego firma nie podaje siedziby, telefonu ? Pierwszy raz się z czymś takim spotykam, a robię zakupy głównie przez internet. Sukienki drogie, a kontakt zerowy.