Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci w rurkach to jakieś nieporozumienie

Polecane posty

Gość gość
a bym rypał aż by cały tapczan chodził

Gość gość
Wygladaja bardzo seksownie :) i bardzo zadbanie

Gość gość
niektórzy lubią jądrościski, no co poradzisz

Gość gość
haha "zadbanie" :D nie zadbanie tylko zniewieściale lub nawet pedalsko

Gość gość
Nie znam dorosłego męskiego, poważnego faceta, który chodziłby w rurkach. W rurkach widuję tylko gimbazę i jakieś zniewieściałe cio/ty.

Gość gość
I chuj ci do tego śmierdzielu wypsikany axe czy innym gównem. Az tak facetom na d**y patrzysz?

Gość gość
faceci w takich obcisłych rureczkach wyglądają śmiesznie :D o ile nie żenująco :D

Gość gość
Zależy co masz na myśli, pisząc o rurkach, bo niektóre gimbusy nazywają rurkami klasyczne jeansy, które przecież dawniej każdy nosił. Jeśli chodzi o rurki jako rurki, to faktycznie jest to totalne nieporozumienie. Nie wiem, jak można takie coś na siebie założyć.:o

Gość gość
Jak wyglądają to kwestia gustu ale fakt jest taki, że tacy metro mają dziś powodzenie ewentualnie maczo. Normalny mężczyzna nie ma powodzenia.

Zgadzam się. Wyglądają po prostu śmiesznie. Ale to chyba kwestia gustu bo większość takich pedałków w rurkach ma powodzenie :)

Gość gość
tacy metro to mają tylko powodzenie u nastek zachwycających się tymi wszystkimi emo-c*****i ;) dorosłe kobiety wolą mężczyzn niż metro lalusiowatych chłopców

Gość gość
a wpadło wam do głowy, że to nie wasz zakichany interes w czym chodzą inni?

Gość gość
a wpadło ci do głowy to, że to publiczne forum, więc możemy komentować co chcemy i mamy prawo wyrazić własne zdanie?

Gość gość
i wyzywanie ludzi nazywasz wyrażaniem zdania? Swojej matce też w ten sposób obwieściłabyś, że coś ci się w jej ubiorze nie podoba?

Ja też wolę takich, co chodzą w rurkach, niż w dresach. A poza tym, dlaczego Polacy tak bardzo zwracają uwagę jak kto się ubiera? Nie mają inny problemów?

Gość gość
inaccessible89 - sorry, ale głos gejów się nie liczy w tej kwestii, bo wiadomo, że owi lubią metroseksualność

Gość gość
Czy Wy doprawdy widzicie tylko rurki i dresy? Przecież jest cała masa innych spodni, jak klasyczne jeansy, sztruksy, bojówki, bojówko-dresy (modne w ubiegłym, dziesięcioleciu), czy sztrukso-jeansy (również modne w ubiegłym, dziesięcioleciu) i wiele innych.

Gość gość
Tez tak uważam

Gość gość
stylu też nie lubię, ale z dwojga złego wolę szersze dżinsy opuszczone w kroku niż metro rureczki

Gość gość
stylu dresów też nie lubię*

Gość gość
Facet w rurkach jest jak kobieta z włosami pod pachami - oblesny.

Gość gość
E tam! Jeansy TYLKO klasyczne, żadnych pedalskich rurek i popularnego wśród białych murzynów kroku w kolanach, bo nie jesteśmy czarnuchami z Bronxu!!!

Gość gość
ale gdybyś miał wybierać wybrałbyś metro lalusia co mnie jakoś wcale nie dziwi, już nie pal głupa

Gość gość
"i wyzywanie ludzi nazywasz wyrażaniem zdania? Swojej matce też w ten sposób obwieściłabyś, że coś ci się w jej ubiorze nie podoba?" x ochłoń może, gdzie tu ktoś kogoś wyzywa? większość uważa, że takie spodnie wyglądają zniewieściale/pedalsko i tyle. widocznie chyba coś cię zabolało skoro tak zareagowałeś/aś

Gość gość
to chyba też jestem gejem (chociaż jestem kobietą) bo wolę rurki niż dresy. Facet z dresie jest dla mnie po prostu odpychający

Gość gość
inaccessible89 - A ja lubię jeansy ze zwężanymi nogawkami do dołu (czytaj klasyczne), czyli takie, jak kiedyś wszyscy nosili. Rurki i spodnie typu buggy to jakieś nieporozumienie.:o Zresztą tylko idioci podążają za modą.