Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

potrzebującapomocy

pomocy!! ból brzucha

Polecane posty

Cześć wszytskim! Potrzebuję pomocy. Ostatnio miałam problem z zaparciami, w sumie nadal mam. Rano wypiłam herbatke z liści senesu na przeczyszczenie, i udało mi sie wypróżnić tylko do połowy. Teraz strasznie boli mnie brzuch (ale ten bol jest taki, że raz na kilka minut boli mnie podbrzusze i troche po lewej, ale ból ustaje po 10 sekundach) . Za jakieś 2/3 dnimam termin okresu. Teraz pytanie, skąd ten ból? PRZEZ HERBATKE, ZAPARCIA CZY OKRES? I CZY MOGE WZIAC PRZECIWBÓLÓWKE? CZY W TAKIEJ SYTUACJI LEPIEJ NIE?

Gość gość
senes to zło pomógłby rumianek lub no spa a na przyszłość jak masz już coś użyć rozwalniającego to niech to będzie Boldaloin, na noc i w małych ilościach

Gość Isia888
Zwykłe leki przeciwbólowe Ci nie pomogą, weź rozkurczowe, bo i na ból brzucha spowodowany niewłaściwym jedzeniem i na bóle menstruacyjne pomogą! Może to IBS? Tu znajdziesz info http://www.nabolbrzucha.pl/jak-radzic-sobie-z-bolem.html o przyczynach bólu i sposobach radzenia sobie z ni,

Gość Ćma69
Kurcze , słuchaj musisz isc do lekarza. Jak mam zaparcia to czasami biore dicopeg junior mojej córki i mnie to wystarcza..

Gość gość
menda spamowska juz ze swoim produktem!!!! mendo, zadnych srodkow chemicznych na zaparcia sie nie bierze, bo moga doprowadzic na dluzsza mete do powaznych chorob!!!! nawet ziol sie nie bierze, tylko dieta. najlepiej dieta korzawskiej, czyli jej slynny napoj poranny tak dlugo, az zaparcie nie pusci.

Gość Miłkiimm
Faktycznie, nie powinno się brać leków bez konsultacji z lekarzem, doktor z http://klinikapoznan.pl/ powiedział mi, że czasami my pacjenci wydajemy dużo piniędzy na suplementację i para leki, a wystarczy sie zdrowo odżywiać - a jeśli już coś zaszkodzi to najlepiej udać sie do lekarza rodzinnego lub specjalisty - czasami jakieś warzywo może byc skażone pestycydami....

Gość gość
nastepne menostwo z reklama swojego gabinetu. co, u was pustki??? ani kota z kulawa noga???

Jeśli masz podejrzenia czy to zaparcia to polecam zajrzeć na stronę: http://www.stopzaparciom.pl/Fakty-dotyczace-zaparc - to zapewne nie zastąpi wizyty u lekarza, ale strona naprawdę rewelacyjna i możesz coś dla siebie z niej wyciągnąć. Albo się potwierdzi albo wykluczysz te zaparcia. Sama miałam z tym problem, więc wiem, co to za okropieństwo... Na przyszłość będę mądrzejsza. Daj znać potem co i jak. Trzymaj się!