Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agentkanunu

Opinia postronna

Polecane posty

Gość Agentkanunu

Witam. Zwracam się do was z ogromną prośbą potrzebuje zaczerpnąć opinii w pewnej kwestii. Chodzi mi o opinie ludzi którzy nie znają mnie ani mojego partnera zupełnie szczera. Bo sama już nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy z nim. Otoz. Jesteśmy ze sobą już dłuższy czas około 2 lat. Znamy się od 3. Nasze życie uczuciowe jest dosyć burzliwe. Przeszliśmy wiele rozstania i powrotów. Sytuacja która od kilku dni dobija mnie i sprowadza do tego ze zaczynam myśleć ze to naprawdę ja jestem w tym wszystkim ta zła. W najbliższym czasie odbywa się wyjazd urodzinowy znajomych mojego B. "Przyjaciele" czy koledzy od długiego czasu organizują taki wyjazd na kilka dni. B zapytał czy pojedziemy jednak ja przeciwna jego towarzystwu jestem niesamowicie. Nie będę pisać tutaj powodu jednak nie mam zamiaru i nie wyobrażam sobie spędzania z nimi aż tak długiego czasu. B wpadł w szał kiedy powiedziałam ze nie mam zamiaru się tam wybierać zaznaczę ze rozmowy na temat kolesi były prowadzone milion razy i zawsze powtarzał ze zmuszać mnie nie będzie. A jednak. Mimo, że toleruje jego wyjścia ( są rzadkie to fakt) to takiego wyjazdu nie toleruje. B postanowił ze pojedzie sam. Nie uważam żeby powinien tak robić szczególnie ze deklaruje mi miłość po grób i obiecuje niebo do stóp przyciągnąć, była umowa ze wykazy albo razem albo wcale. Mogę zaznaczyć że trwa zażarta kłótnia między mną a B. Jest znerwicowany wybucha gniewem jak by to był koniec jego życia. Jest problem.. i to duży. Nie chce stawiać mu warunków. On postawił wszystko na jedną kartę ze jak z nim nie pojadę to koniec a on i tak sam się wybierze. Myślę że 3 lata "milosci" nie zasłużyły na rozstanie z powodu jednej imprezy. Co mam robić? Jak myślicie?

Gość gość
skoro tak myslisz...

Gość gość
no ale czemu sam nie moze jechac?