Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hailme

Lubięuł tak

Polecane posty

Gość hailme

Lubię jak ucieka im wzrok na mój widok, lubię jak mnie wielbią, ubóstwiam je rzucać jak mi się znudzą, jak mnie nienawidzą bo nie widzę w nich niczego poza workiem na spermę, kocham patrzeć jak robią z siebie szmaty po tym wszystkim, jak je to rozwija, mfph. Czynie przecież tyle dobra. Przynajmniej nigdy niczego nie obiecuję i nie kocham żadnej z was. Moja metoda jest taka prosta. Ja swoje ty swoje, ale bez obiecanek i żadnych kocham. :) Uczciwa droga.

Gość hailme
Pewnie tak bym zrobił, ale wcześniej spojrzałbym na twoją lubą i obliczył w sekundach ile jej dam z siebie i jak nisko upadnie, żeby sprawdzić więcej. :(

Gość hailme
Nawet sama myśl, że chce mnie zmienić, doprowadza mnie do szału. Nie muszę jak nie chcę, ale w razie czego ona jest gotowa. Rzucić swojego faceta, związać się ze mną. Takie subtelne czytanie między wierszami, mizianie mojego ego. To jest temat do rozmów, a nie związki, które przypominają umowę na czas określony z klauzulą małym druczkiem gęsim piórem podpisaną.

Gość hailme
I każdy fiut się denerwuję, każda piczka ma mi za złe, a ja dalej swoje. Skoro się udaję. Wolę wykorzystywać dla swoich celów zamiast udawać, że tak mocno mi zależy. To się nazywa kunszt. ;) No bo i co?