Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resturija

JAKIE MACIE PASJE?

Polecane posty

Gość resturija

a może ich wcale nie macie?

Gość gość
interesuje się zdrowym odżywianiem, ale nie takim jakie fundują nam nasi lekarze ( medycyna chińska, Fuhrman itp.). Czytam dużo książek fantasy i kocham zajmować się zwierzętami. Obecnie zajmuję się małymi kociętami, które porzuciła matka.

Gość gość
sport, hazard, nauka, gry, komputery, programy, internet, gitara, zdrowie, telewizja...

Gość gość
przemysł spożywczy polityka handel on-line zabytkowe samochody zwiedzanie opuszczonych miejsc wpływanie na nieświadomych ludzi

Gość gośćula
waluty i monety świat survival ksiażki psychologia i socjologia (kafe jest pasjonujące) psy!!!!

Gość gość
Grafika komputerowa,gry na kompie.

Gość kaśkazopola
Sporo tego jest, nie jestem w stanie wymienić tylko jednej. Bardzo lubię czytać, nie wyobrażam sobie dnia bez choćby paru stron książki. Regularnie uprawiam sport. Nic tak nie ładuje akumulatorów jak wizyta na siłowni. Ostatnio zainteresowałam się też kolekcjonowaniem monet. Oglądałam już co nieco tu: http://www.cezar24.pl/rubel-1901-srebro-p-709.html . Myślę, że niedługo coś zamówię i poszerzę swoją małą kolekcję.

Gość seweryni11
Ja lubię pisać :) Ostatnio dodałem swój wiersz na www.utalentowani.pl. :) Bardzo fajny portal :)