Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmammaija

Przedszkole, koniec roku, kwiaty

Polecane posty

Gość mmammaija

Witam. Syn ostatniraz idzie we wtorek 30.06 do przedszkola. Zakonczenie, a raczej pozegnianie miały dwie starsze grupy, które idą do szkoly, u nas nic takiego nie ogloszono. Syn wczasie wakacji nie bedzie chodzil do przedszkola. Inne dzieci beda uczeszczaly tam jeszcze w lipcu. Czy u was tez nie ma zakonczenia roku i czy mimo to dajecie jakies kwiatki paniom?

Gość gość
Nic nie dawalam, bez przesądy. Na koniec przedszkola się kupuje. Przecież dziecko będzie dalej z tymi babeczkami, rozstają się na 2 mce

Gość gość
ja daję. Wychowawczyni na pewno, pomocom też, bo to one najwięcej pracy i serca w te dzieciaki wkładały. Zastanawiam się tylko nad dyrektorką. Syn idzie ostatni raz jutro.

Gość gość
mysle, ze w ramach podziekowania za caly rok mozna jakis drobiazg podarować bombonierkę czy kwiatek. My dajemy wychowawczyniom i jakas wspólną dla pomocy

Gość gość
Daje co roku.... Ja pracuje w ppp,ale miałam praktyki za czasów studenckich w przedszkolu..... Kurcze chyba nie zdajęcie sobie sprawy jak to jest ciężka praca!!!!! Pracowałam jako kelnerka, kasjerka, opiekunka ( za czasów studenckich) ,ale praca w przedszkolu to jest hardcor.... I zauważcie że te panie są zawsze uśmiechnięte, pełne serca do naszych dzieci. My mamy problem z ogarnięciem jednego max 2 a one tam są w stanie zapanować nad 20.... I za to pod koniec roku należy podziękować, ja kupuje zazwyczaj bombonierke.. To nie jest jakiś straszny wydatek