Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to coś da ?

Polecane posty

Gość gość

Bo moim marzeniem jest dostac sie do najlepszego(chyba) lo w moim miescie i kłopot w tym że ja wątpie czy sie dostane... ide tam do tej samej klasy z koleżanką która sie dostanie na 100% i ona powiedziala ze gdy ona sie dostanie a ja nie to zrobi dla mnie miejscce czyli zwolni dla mnie miejsce i pojdzie do innej klasy do tej szkoly.. po porostu powiedziala ze wtedy kiedy sie ja nie dostane a ona sie dostanie to pojdziemy do dyrektorki i ona powie dyrektorce ze zwalnia miejsce dla mnie bo widzi ze mi na tym bardzo zalezy..

Gość gość
Pomocy

Nic to nie da ale przenieś się do tego liceum w ciągu roku. Dasz jakieś pismo, że masz bliżej, że wygodniej i powinni się zgodzić

Gość gość
przez te wakacje miejsca sie zwalniają powinno wystarczyc

Gość gość
A nie mozesz po prostu porzadnie sie przygotowac do egzaminow?

Gość gość
A czy wiesz ze jest juz po egzaminach ? Boże... Ja sie do nich przygotowywałam i słabo mi poszły. Ale oceny mam dobre naprawde

Gość gość
to tak nie zadziała niestety. Są listy rankingowe. Jeśli lista ma np. 60 osób, przyjętych jest 30 (w tym twoja koleżanka) i ona zrezygnuje to wskoczy osoba z miejsca 31. Inaczej będzie to niezgodne z regulaminem więc taki plan nie zadziała.

Gość gość
Niskie szanse w duzym miescie.

Gość gość
to małe miasto jest ale przez wakacje mogłabym sie przepisać tam w te wakacje bo miejsca sie zwalaniaja

Gość gość
to tak tam jest ze w TE wakacje ktoś rezygnuje raz z jednej klasy zrezygnowało aż 9 osób...

Gość gość
no nawet jeśli zrezygnuje połowa klasy to i tak pierwszenstwo będą mieć osoby ktore są PRZED TOBĄ na liście rankingowej.