Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredna tesciowa

Polecane posty

Gość gość

Wnuczek konczy roczek wiec zaprosilam tesciowa na urodziny.Kupilam bilet,zalatwilam transport itp,tylko swoja szanowna osobe ma przywiezc.Maz i ja pracujemy wiec tylko na 5 dni zaprosilismy.A ona ze na tak krotko to jej sie nie oplaca.Podla baba.

Gość gość
No i co za problem? Nie to nie! To powiedz, "ok to dziękuję za odpowiedź, może w takim razie innym razem się zobaczymy" I już jej nie zapraszaj, nie chciała przyjść to nie! Masz problem z głowy :)

Gość gość
No chyba, że mieszkasz w Australii, to to się z nią mogę z godzić :) Może się boi wyjechać za granice (jeśli daleko mieszkacie), starsi ludzie tak mają.

Gość gość
Kurcze wlasnie nie az tak daleko.No i byla u nas juz kilka razy.Dla mnie w sumie to nie problem,myslalam tylko ze dziecko sie ucieszy no i ogolnie ze bedzie milo a tu taki zonk! Nie sadzilam ze babcia moze taki miec stosunek do wnuczka. Maz tez jej powiedzial ze nie to nie ale ona teraz odwraca kota ogonem ze nie o to chodzilo a tak w ogole to ona chce przyjechac na dluzej.No sorryyy

Gość gość
Oj tez bym tak chciała. Moja teściowa mieszka kilometr od mojego domu. Wiec co niedzielę mam jej domowe obiadki i dobre rady. Brrr rzygać się chce...