Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćaewa

wkurzałoby was to?

Polecane posty

Gość gośćaewa

Jestem z nim 3 lata, dzis na facebooku u jego siostry zobaczyłam zdjęcia z jej wesela na których jest mój facet ze swoją byłą. To było 2 miesiące przed spotkaniem mnie. Na jednym siedzi mu na kolanach i sie całują, na drugim tańcza przytulańca, na trzecim uśmiechnięc***atrza na siebie. Mimo że ma tam tylko 5 zdjęć z wesela, to musiała akurat wrzucić takie na których jest mój facet z byłą. :O Dziwnie się poczułam jak to dziś zobaczyłam. Nie wkurzałaby was taka sytuacja?

Gość gość
upupupup

Gość gość
Wkurzałaby, ale też nie na tyle aby się tym zadręczać :P Nigdy nie lubiłam ludzi, którzy dziś kochają na pokaz, a jutro do widzenia, no ale nie wiem jak to u twojego faceta wyglądało.

Gość gośćaewa
on ją kochał i mieszkali razem, poza tym oni sa w tle na zdjęciach a ie na pierwszym planie.

Gość gość
Kochał ją, a za 60 dni już pewnie się do ciebie dobierał, bo jak nie mógł mieć jednej, to trzeba mieć jakąkolwiek.

Gość gość
wiadomo ze to bardzo przykre dla ciebie ale wiesz... jakby tak ja kochal to tamta nie bylaby BYLA. Ty jestes jego a ona juz nie i niech ta swiadomosc ze taka byla super ze az stala sie byla- sprawi ze nie bedziesz ani minuty dluzej sie tym martwila!

Gość gość
To zależy kto zerwał, sam stan BYŁA niczego nie tłumaczy

Gość gość
złośliwa ta twoja przyszła szwagierka:) nie martw się szwagierka w przyszłości będzie za tobą:) znam to z autopsji. na razie olej tą sprawę i szwagierkę.

Gość gość
nieprawda bo skoro jest byla to znaczy ze nie walczyl etc

Gość gośćaewa
ona odeszła bo poznała kogoś innego. Po kilku miesiącach my się poznaliśmy. Nawet już o niej nie myślałam, ale te zdjęcia mnie rozwaliły :o

Gość gość
Jak nie walczył to chyba dobrze, bo jakby walczył a za moment chodził z inną, to stawia autorkę w pozycji zapychacza.

Gość gość
gdyby ta siostra była dla mnie jak kumpela to wkurzyłoby mnie to ,jeśli tylka ją znasz to nie , na faceta bym sie nie wkurzała bo on nic do tego nie ma że siostra dała takie fotki

Gość gość
dokladnie ale wiecie...nie da rady oszukac serca przez 3 lata takze autorko cycki do przodu i olej glupia sytuacje. jedyne co przykre to ta jego siostra- nie pomyslala ze ci przykrosc sprawi?

Gość gość
ja jestem w bardzo podobnej sytaucji. jestem z kolesiem od prawie3 lat, a poznal mnie po 2 tygodniach od rozstania ze swoja narzeczona! oczywicie janic nie wiedzialam. dwa miesiace pozniej, poznalam tą typiare i mowil,ze to koleanka, dopiero po roku dowiedzialam sie ze byla narzeczona. zabronilam kontaktow z ta osoba,skro dlaniej mnie takoszukiwal. niby nie jest mu tp teraz problem. ale ciagle twierdzi, ze mu nie ufam i doszukuje sie jego klasmtw bo kiedys mnie oszukal..... non stopsą klotnie. miesiac temu mi sie osiwadczyl, a tydzien pozniej chcial zabrac pierscinek...... ja umieram w tym zwiazku

Gość gośćaewa
jego siostra nie jest moją kumpelą, jak ją czasami spotykam to miło sie witamy i to wszystko. Nie chce się złościć na faceta, ale czuję jakąś zazdrość. Z nim byłam na kilku weselach i po pierwsze szybko wychodziliśmy, po drugie był jakiś taki sztywne i zdenerwowany a po trzecie nawet nie chciał tańczyć bo twierdził że nie lubi calej tej weselnej szopki. W sumie to rozumiałam bo sama za tym nie przepadam, ale na weselu jego siostry widać że bawił się świetnie, był zrelaksowany, nawet bawił się na oczepinach choć twierdził że zawsze z nich ucieka. :o

Gość gośćaewa
no to coś nas łączy bo mój facet przez ponad rok mówił że jego była to tylko koleżanka, dopiero po czasie sama odkryłam że to jego była z którą mieszkał. :o Do dziś nie jestem mu w stanie zaufac w pełni.

Gość gość
dokladne!! nie da sie ufac po czyms takim. ja cagle mu nie ufam. to,ze jego kolecanczeka, to jego narzeczona dowiedzialam sie dopieropo roku i to z wlanego śledztwa!ciagle mi mowil,z ejestem p******a bo sie doszukuje klamstw tam gdzie ich nie ma a naprawde byla to prawda. twerdzi, ze niby nie powiedzialmi tego,bo bal sie ze mnie straci,ze sie wystrasze

Gość gośćaewa
A Twój facet nadal ma kontakt z byłą?

Gość gość
wkurza mnie to że ten facet jest taki niestały w uczuciach i ja bym go nie chciała. poza tym 3 lata związku, nie żeni się z tobą, chyba mu na tobie tak starsznie nie zależy

Gość gośćaewa
po 3 latach nie mam nawet pierścionka zaręczynowego, więc może i nie zależy. sama się nad tym od dłuższego czasu zastanawiam.