Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak facetowi zalezy to zrobi wszystko

Polecane posty

Gość gość
ja nikogo nie ciagne.

Gość gość
Faceci kochają tylko swoje penisy, a niech która spróbuje mu go urwać!

Gość Taki_jeden_cwel
Faceci nie kochają... kochają siebie.... biedne kobitki.

Gość gość
kobietom zależy tylko na tarmoszeniu dropsa, najl;epiej żeby to robił jakiś ogier uczuć nie mają, chyba że do kasy albo do własnego dziecka

Gość gość sisi
22.07..bzdury piszesz.A Ty powyzej..co znaczy cwel?..

Gość gość
faceci oszukuja i zdradzaja.

Gość gość
bo może kobiety pragną bliskości( nie tylko fizycznej) i wsparcia emocjonalnego a ,że nie nadajecie się do tego by to dać to najprostszym sposobem jest zapewnienie sobie tego w jakimś chociaż ułamku idąc z wami do łóżka a dla was to jedynie czysta technika

Gość gość
ja nie chce seksu bez milosci.

Gość gość
Ja się chce zakochać, poczuć to coś, ciepełko, by serce znów waliło jak oszalałe, chce się cieszyć, czuć motylki i widzieć świat przez różowe okulary.

Gość gość
Ja już nie chcę.

Gość gość
Jak facetowi zależy to zrobi wszystko aby nic nie musieć :) Cokolwiek byście o facetach nie wypisywały, to i tak nie potraficie bez nas żyć, a my bez was drogie Panie, bo stworzeni zostaliśmy po to, aby się wzajemnie wkur....ć :P

Gość gość
Ja tam lubię towarzystwo mężczyzn, bo oni przynajmniej nie są obłudni i tak fałszywi jak kobiety( w większości przypadków}

Gość Heniuś
Nie dziwi mnie tak mały zasób wiedzy o facetach u współczesnych d**encji, wszak one tylko tolerują jakieś brodate c***y w rurkach i rajbanikach, co biegają za nimi z wazeliną w jednej a portfelem w drugiej ręce. Preferowanym modelem związku staje się pomału związek frajerski, czyli facet płaci a w zamian może tylko "delikatnie zasugerować" - no bo on przecież zrobi wszystko by dziunia miała przywileje jak w XIX wieku i jednocześnie mogła sobie poszaleć jak przystało na "kobietę wyzwoloną" z XXI wieku :) Normalny facet ma godność i honor - nigdy ale to przenigdy nie będzie się płaszczył przed babą choćby nie wiadomo jak mu zależało. Zaspokajanie babskiej próżności nie jest ani wdzięczne, ani męskie. Proponuję męską dziwkę sobie wynająć - zrobi dla was wszystko wtedy :)

Gość gość
Facet jak ma honor nie postępuje tak, by swoim zachowaniem doprowadzić do rozstroju zdrowia kobiety.

Gość gość
faceci klamia.

Gość gość
Faceci prowadzą podwójne życie, a jak już się wyda mają jeszcze pretensje do tych które krzywdzą Jak mogłaś mnie wydać do tej drugiej .