Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polscy faceci sa zaniedbani :(

Polecane posty

Gość gość

obcokrajowcy bardziej dbaja o siebie :(

Gość gość
A po co mamy dbać o siebie. ? Jeżeli żyjemy sami dla siebie, to nie musimy tego robić.

Gość gość
powiedziały dwa pedauy

Niektórzy są ale uważam,że i tak nie ma tragedii jeśli mówimy o młodych mężczyznach. Ci po 40stce to już owszem w większości porażka...

Gość gość
Ja żyje sam dla siebie, więc nie muszę o siebie dbać.

Gość gość
Taaa ale p*****ać czy nawet ożenić z piekna i zadbana to by się chciało :D

Gość gość
Nie chciałbym. Wolę na prostytutki chodzić niż się żenić, i żyć dla samego siebie.

Gość gość
Taaaa pogadamy za 10 lat :D

Gość gość
Wg autorki zadbani =metroseksualni czyli spodnie rurki, leginsy, obcisłe stroje, męskie stringi, botoks, plastyka estetyczna itd.

Gość gość
Nie metroseksualni, tylko zadbani. Polscy faceci to dresiarze albo jacyś hipsterzy, slabo zrobieni.

Gość gość
no i jak widać nie kojarza nawet znaczenia zadbany.Jedyna wizja to zniewieściałych.Koło 40 to już ciężko nazwać mężczyzną , a sypia sie po 30stce.Juz w granicach 30-32

Gość gość
Zadbani to czysc****achnacy, czyste paznokcie ,porzadny fryz.malo jest zadbanych i przyzwoicie ubranych facetow w polsce!

Gość gość
Jednym slowem p********z jak obracasz sie w towarzystwie dresow i hipsterow to twoja strata

Gość gość
Taaaa pogadamy za 10 lat smiech.gif xxxx Myślisz, że zmienie zdanie ? Musiałbym trafić na kogoś wyjątkowego, a tak to kobiety chcę mieć do spełnienia swoich fantazji, a od tego są prostytutki.

Gość gość
Polscy faceci wygladaja jak z rynsztoka ochlani buraki !nawet prostytutka was nie chce za darmo!

Gość gość
Nikt nie chce być sam na starość.

Gość gość
Na starość wynajmę sobie opiekunke lub niewolnicę, która będzie mi dawała d**y, i mi gotowała. Ja będę jej dawał za to kasę, o ile mnie będzie na nią stać.

Gość gość
Nie chodzi czy jest rodzinny czy nie o to czy dba o siebie!,codzienna kapiel itd

Gość gość
W dodatku mam zamiar sobie kupić strój uległego niewolnika, wolę wydawać kasę na przyjemności, o ile mam te pieniądze. ;)

Gość gość
Dla siebie ? Ja kupuję dla siebie. Podnieca mnie uległość.

Gość wladosss
tu chodzi tylko o kwestie materialne, przecież Polki które zarabiają jeszcze mniej od Polaków też w większości chodzą zaniedbane w ciuchach z bazaru i wynika to z tego że ludzie wolą kupić lepsze jedzenie niż kupować super ciuchy nie mówiąc juże duża częśc osób ma jeszcze raty kredytowe. A jeśli już chodzi o samo ciało to też nie jest tak źle jak mogłoby się wydawać bo w takich krajach jak np Włochy czy Usa jest znacznie większy odsetek ludzi otyłych niż w Polsce bo tam w fast foodach odżywia się większość bo jest mega tanio a u nas nawet ludzi na to nie stać. Poza tym powiem szczerze że wolę wydawać swoje pieniądze oszczędnie niż żyć jak utrzymanka na łasce bogatego faceta

Gość gość
Wykonałbym każdy rozkaz. Podnieca mnie też to, że Dominująca sama czerpie przyjemność z uległości drugiego osobnika.

Gość gość
Frannceska0101 dziś Ja planuje kupić strój uczennicy X Murzyni lubią uczennice? To raczej białasy i żółtki.