Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Janeczek Pruszków

Agnieszko Lauer tęsknię

Polecane posty

Gość Janeczek Pruszków

tylko Ty prócz mnie możesz zrozumieć to uczucie, gdy rzeczywistość dookoła ściera się i blaknie – bo podobnie jak bilety autobusowe jest przeznaczona tylko do jednorazowego przejazdu, a trwa dłużej niż miała w zamierzeniu, wpychana między pamiątki, miętoszona natarczywym wzrokiem i dotykiem chcącym wyłuskać z niej resztki śladu przeszłości – a potem zaczynasz rozumieć, że to Ty na tle świata rozwadniasz się i nikniesz, aż jest Cię mniej niż Twojego własnego cienia. Mój własny dawno przestał mi towarzyszyć, choćby dla szczycenia się swoją wyrazistością. Gdy tylko opływała nas ciemność, ze wstydu uciekał do Ciebie, do Twojej krainy. I ja ją odwiedziłam pewnego dnia.

Gość Zbych ze wsi
Piękne Janeczku.Zwal se kobyłę bo Aga cię już nie kocha.

Gość Morderca333
Co za romantyczny frajer z ciebie

Gość Grubaseczek
Widzę że chyba śnię,przeczytałem te pierdoły i wina muszę się napić. Kobiety mnie nie chcom i mam to gdzieś,roucham kozy

Gość gość
LOL LOL

Gość Agnieszka L
Janek ty psie,zerżnąłeś dwie koleżanki i natychmiast zrozumiałeś że mnie kochasz? Ty Skulwysynu twoja matka jest u mnie codzien pyta kiedy ślub,a O! szmaciarzu d****arzu,nie wyjdę za ciebie chociaż by dlatego że ci śmierdzą jaja.