Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żonaci Panowie...

Polecane posty

Gość gość
....energia mojej zony, to to co mnie pcha do działania i napędza tempo mojego życia, chęć ryzyka, wyzwania dnia codziennego przyjmowane z podniesiona przyłbicą. Zaangażowanie w rodzinie i rownolegle chęć spędzenia weekendu na kocu z książka z głowa na moim torsie.... ...do tego sex, w którym mimo wielu lat cały czas istnieje pierwiastek niedopowiedzenia i cały czas tętni życie rodem z nastoletniej macanki spod kołdry kolonijnej przygody... Pozdrawiam szczęśliwych ludzi.... x widocznie jesteś wyjątkowym facetem takie związki się zdarzają,wiem to mam ciągle ,jeszcze nadzieję,że będę podobnie szczęśliwa,pozdrawiam🖐️

Gość gość
To teraz ja. Po 7 latach małżeństwa szukamy coraz to nowych bodźców które na nas działają i to mi się bardzo podoba, ta chęć odkrywania coraz to nowsze go. W pozostałym obszarze chyba to ze uznaliśmy jednak ze najodpowiedniejszy będzie tradycyjny model małżeństwa dzięki czemu nasza rodzina działa jak dobrze na oliwa maszyna.

Gość gośćCCC
Z pewnością progową a jak się postarasz to zwiekszysz prawdopodobieństwo Co słychać na południu?