Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet 40 lat dochodzi i znow mu staje czy to ogier

Polecane posty

Gość gość

facet 40 lat dochodzi i znow mu staje czy to ogier

To znaczy, że ma dobre geny :). x Niekiedy nie musi mu znowu stawać, bo po pierwszym wystrzale nadal wysoko głowę nosi ;) ;) ;).

>>>Misiu, mój Ty Supermanie<<< x Pomarzyć możesz :D :D :D, x ale duszą i ciałem należę do mojej Pani :). x Przy takim IDEALE :), x nawet Ty, nawróciłbyś się na hetero :P :P :P.

>>>Przy takim ideale, jak Ty, Misiu, nawróciłbym się na hetero?<<< x Miło mi, że uważasz mnie za swój ideał :P :P :P, x ale pisałem o mojej Pani :). x Dzisiaj przez cały dzień jej nie będzie, wiec zaraz odgrzeję sobie resztę obiadku, który mi wczoraj zrobiła :). Jak mi jest przy niej dobrze :) :) :).

Gość gość
Misio stosuje ? Nie dziwne on jest gejem to musi

>>>Misio stosuje ?<<< x Misio nie musi stosować wspomagaczy :). x Dziadek Misia jeszcze po osiemdziesiątce dawał bez nich radę :). x A PIERDOŁY z Kafe niech Misiowi zazdroszczą i o ich gejowskie ciągoty pomawiają. Misiowi to zwisa i powiewa :P :P :P.

Gość gość
Misio umie odgrzewać, facetowi to starczy. I zrobić herbatkę, ewentualnie odkapslować piwko.

Gość gość
Cóż tam geje czy lesbijki aby mieli ładne ryjki. Jeden ryjek ssie pałeczkę, drugi ryjek ssie c**eczkę. Stąd i zowąd płyną soczki, jęczą, kwęczą słodkie foczki.

Gość gość
misio też jęczy jak mu w odbycie pała sterczy

>>>Nie łapiesz ironii...?<<< x A Ty nie wyczuwasz zabawy słowem :D ? x >>>Każdy powinien umieć gotować.<<< x To gotuj dla swojego wymarzonego mężczyzny :P, x a mojej Pani pozwól gotować dla mnie :). x W związkach hetero, dzielimy się obowiązkami sprawiedliwie :D, choć niekoniecznie w duchu gender :P.

Gość gość
Misiu gratuluje, że pałeczka tak dobrze się sprawuje. Uważaj tylko skarbeczku, żebyś dodatkowej dziurki nie miał w tyłeczku.