Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rocznica ślubu

Polecane posty

Gość gość

Na moim weselu będzie DJ z Wokalistką, której wykonanie Halleluja bardzo się spodobało mojej mamie i widziałam w jej oczach wzruszenie. Na dole link. Tak się składa, że w dniu naszego ślubu rodzice będą mieli rocznicę swojego ślubu i tak sobie pomyślałam, że może podsunę Tacie pomysł aby zatańczył na naszym weselu tą piosenkę z Mamą, weźmiemy ich w kółeczko i na pewno będzie jej miło :) Jak myślicie o której godzinie to by pasowało? Tata planował dać Mamie prezent, ale jak to mężczyzna nie pomyślał o tańcu :) Tekst piosenki zmienia się na imiona Pary. https://www.youtube.com/watch?v=IcROV4vxUcA

Gość gość
pan mlody byl tak wstretny i wogole jakis kulawy ,co on sie nie nauczyl tanczyc?leniuch.panna mloda nawet ok.ciekawe czy juz stracila cnote przed slubem.ta wersja Allelujah byla okropna.OKROPNA,moj kundel ladniej wyje.:p

Gość gość
Ślicznie, aż zazdroszczę, że mieli okazję razem zatańczyć jakkolwiek by się nie tańczyło. Mój narzeczony odszedł na inny świat tuż przed ślubem, nie zdążyliśmy zatańczyć :( Nie liczy się sposób zatańczenia, bo nie każdy jest do tego stworzony. Najważniejsze są uczucia, które towarzyszą podczas życia. Nie wolno oceniać ludzi ani po ich wyglądzie, a nie po ich umiejętnościach tanecznych, tylko po dobroci serca, która jest najważniejszą wartością.