Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna nienawidzi wesel.

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna nienawidzi wesel bo mowi mi ze wesele to przezytek i wiocha i ze mna nie pujdzie nigdy w zyciu bo to dla niej obciach.

Gość gość
Najlepsza dziewczyna! Skąd ją dorwałeś ?

Gość gość
Ja też nie cierpię chodzić na wesela . Dla mnie to strasznie nudne i sztuczne .

>>>Moja dziewczyna nienawidzi wesel bo mowi mi ze wesele to przezytek i wiocha i ze mna nie pujdzie nigdy w zyciu bo to dla niej obciach.<<< x Na miejscu Twojej dziewczyny, większość wstydziłaby się, pokazywać z przygłupem, który pisze "pujdzie" zamiast pójdzie. To będzie dla niej straszne, gdy przypadkiem z Tobą zajdzie :P :P :P.

Gość gość
Też nie cierpię wesel. Raz poszłam i żałowałam, bo się męczyłam.

Gość gość
wesela sa obciachowe

Gość gość
Wesela to idiotyzmy, drogie i durne, przeżytek z epoki rolniczej i wiocha

Też nie przepadam za weselami, ale ostatnio wydawałam córkę, było i wesele....:-) Tak chciała, a jest mądrą dziewczynką. :-) Wesele to zjazd rodziny, przyjaciół, trzeba się z tego cieszyć. potem huczne i śmieszne poprawiny. Oj, jest co wspominać. Każda matka chce widzieć swoją córcię jak księżniczkę chociaż raz. Obraz mojej córki wirującej w bieli na parkiecie zostanie mi w pamięci na zawsze, to piękny obraz. Co życie przyniesie? Pewnie wzloty i upadki, ale tak jest zawsze, czy jest wesele czy nie.

Gość gość
to super dziewczynę znalazłeś:)

Gość gość
Rozmawiałam z jedną panią, która bardzo chciała wyprawić dla syna wesele, bo kasę ma niemałą, ale synowa powiedziała, że się brzydzi wesel. Smutną miała minę, żal mi się jej zrobiło.

Gość gość
Ja też nie lubię wesel, dla mnie to takie zastaw się a postaw. Jak koleżanki mnie zapraszały to od razu odmawiałam. Teraz już mnie nawet nie zapraszają, hehe zawsze to oszczędność parę złotych na zaproszenie :)

Gość gość
Jeden raz w życiu i o jeden za dużo byłem na weselu. Na sali była wynajęta kapela i grali najgorszy kicz i szmire, same wiejskie przy tupajki i rym, cym cym i tralal :) a wieśniaki przy tym mieli największy ubaw. W pewnym momencie pomyślałem k*rwa gdzie ja jestem ? i spier*oliłem stamtąd...

Gość gość
a film "Wesele" ktoś pamięta ? Tam był taki tekst" Pojedli ? popili ? to wypierdalać "

Gość gość
4 lata temu byłem na weselu, mimo że ich nie lubię, to opiłem się a potem tańczyłem jak idiota przy wiejskiej muzyce, a kamera mnie filmowała. To był jeden jedyny raz i ostatni.

Gość gość
cały czas nagrywają, a potem mają radochę z towarzystwa i polewkę :D jak tańcowali i brali udział w tych debilnych konkursach

Gość gość
A ja myślałam że jestem sama. Raz byłam ale nie umiem tańczyć bo do tego czegoś co nazywają muzyką ciężko jest tańczyć, trzeba dużo wypić,

Gość gość
U mnie na Porkarpaciu są parcia na wesela, no nie wiem dlaczego.

Gość gość
U córki na weselu nie było głupich konkursów. Prowadzący didżej(:-))był taktowny i zabawny....jego konkursy były ok.