Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia2015

Jestem kobietą Bi i mam z tym problem

Polecane posty

Całkiem niedawno odkryłam, że przyjemność sprawiają mi zarówno zbliżenia z mężczyzną (mężem) jak i kobietą. Po kilku razach moja "pierwsza" wyszła za mąż i się skończyło. Zaczęłam szukać innej w ogłoszeniach towarzyskich, ale tam albo zgłaszają się bardzo bardzo młode, ja ma 40 lat, albo faceci podszywający sie pod kobiety. Te pierwsze z reguły chcą pieniędzy a ja nie chcę tak po prostu płacić gotówki za seks. Moim zdaniem mogłoby wystarczyć, że zabierzemy ją do Paryża, Rzymu albo jeszcze gdzie indziej, możemy czasami też jakoś pomóc, jesteśmy "ustawieni" więc takie wydatki to przyjemność, ale ustaloną stawkę za numerek to biorą w agencjach. Spróbowałam też fora bezz i kobietybi, tam aktywność polega na dodawaniu do znajomych, a to nie to! Nie szukam wirtualnej koleżanki (do końca też nie wiadomo czy to jest kobieta), szukam realnej dziewczyny. Takich kobiet/par jak ja/my jest dużo, wydaje mi się, że inni też mają ten problem. Może dziewczyny poradzicie jak i gdzie szukać?

Gość Deluca
Ja szukam już rok i echo... Dziewczyny do trójkąta.

Gość Deluca
Co oni dzisiaj z tymi jajkami? :-(

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjj
dlaczego jak dziewczyna jest bi to automatycznie musi sypiać z przynajmniej dwiema osobami?

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjj
Później takie osoby skarżą się, że biseksualistów niesłusznie kojarzy się z osobami, którym nie wystarcza jeden partner. Ale taka jest prawda. Większości bi z mojego otoczenia nie wystarcza seks z tym z kim są akurat w związku, bo muszą regularnie sypiać z obiema płciami. Gdyby podobali ci się bruneci i blondyni, to rozumiem, że też stworzyłabyś związek z brunetem a przez internet szukała blondyna do łózka?

Gość zenek z benek
Przenieś się do Warszawy. To miasto powoli staje się europejską stolicą seksu dla bi oraz homo. Swoją drogą to ciekawe czy zgodziłabys się na seks swojego męża z kochanką?

(KATOWICE i okolice) Witam, jestem w związku z facetem, którego kocham i liczę na dyskrecję. Jestem zadbaną elegancką kobietą 30l na wysokim poziomie. Mam apetyczne kształty jak widać (r40) ale proporcjonalna sylwetka. Od jakiegoś czasu mam ochotę skosztować kobiety. Nie szukam związku z kobietą, jeśli wyjdzie z naszej jednorazowej relacji coś na kształt przyjaźni - ok. Ale póki co chcę zrealizować fantazję - iść na całość z kobietą i nie oczekuję dalszej znajomości jednak nie zamykam się na nią. Decyzję podejmiemy wspólnie, jeśli jesteś zwolenniczką jednorazowych przygód ja to uszanuję. Mam jednak nadzieję, że nim się bliżej poznamy, a później pożegnamy wypijemy choć jedną kawę ;) Szukam osoby również na poziomie do zrealizowania tego doznania. Jeśli jesteś z okolic ścisłego śląska napisz do mnie: ewa.krokowskaa@gmail.com - najlepiej ze zdjęciem przynajmniej twarzy. Ja gwarantuję dyskrecję i liczę na nią.

myślę, że stworzenie stałego związku dwie kobiety bi i jeden mężczyzna jest bardzo realne ale aby taki udany trójkąt móc stworzyć to trzeba jednak najpierw poszukać trochę dłużej niż do standardowej paru mężczyzna-kobieta czy kobieta-kobieta