Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję że sobie nie radzę

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni chodzę jakaś rozbita... wszystko mnie drazni, nie mogę już słuchać tych ,,dobrych" rad od wszystkich ,, czemu zrobiłaś tak " ,, powinnaś zrobic tak " wszyscy wiedzą lepiej, ja jestem zawsze ta zła i najgorsza. bo ja dziecka nie wychowuje tylko ,,tresuje" tak twierdzą moja mama i siostra, bo nie na wszystko pozwalam, córka ma dwa i pol roku i jest strasznie rozpieszczona przez swoja babcie i ciotkę... mam wrażenie ze każdy widzi mnie jako złą matkę ale nikt nie weżmie pod uwage ze ja z córka jestem 24 na dobę, nie pracuję bo wole czas spędzać z dzieckiem poświęcam sie dla córki jak tylko mogę ale zawsze bede ta zła.... juz zaczynam wierzyc w to ze taka jestem, nie mam siły, codziennie płaczę nie mam pojęcia czemu, czuję sie strasznie samotna, nie rozumiana...

Gość gość
Mam tak samo... olej. Ty dbasz o wychowanie dziecka na dobrego cZłowieka

Gość gość
łatwo sie rozpieszcza cudze dziecko, co nie? mam to samo z ojcem dzieci i jego mamą, nie przetłumaczysz, że nie musze jeśc słodyczy na kazde zawołanie, że nie trzeba im robic dwóch propozycji obiadowych, bo czegos nie będa lubiec, zetrzeba okreslić granice i ich przestrzegać... cały czas myślę jak ich przechytrzyć, jak przestraszyć... argumenty nie działają w konfrontacji...

Gość gość
Dalej testuj a nie słuchaj rad :-) jeden przykład, te "doswiadczone" mówią ze masz ubrać czapkę bo dziecko się przeziebi te niedoświadczone ze w wietrze nie ma wirusów wywołujących przy każdym podmuchu chorób. :-) ja nikogo nie słucham raz ciotka gnęnbiła mnie madrosciami odnośnie maści majerankowej na katar (córa miała reakcje alergiczną na pyłki) a ja leczę przyczynę a nie objawy bo to błędne koło. No i w końcu pocislam jej kity ze użyłam i jeszcze uczulenia dostała i teraz to mi powinna zwrócić za lekarza i się nie wpieprzac :-) nie mogłam przy kolejnym "powinnaś"

Gość gość
do roboty się wez. od tego siedzenia w domu w głowie ci się p******i . poszukaj wreszcie roboty