Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urlop z synem 17 lat

Polecane posty

Gość gość

Mam trzy tygodnie urlopu i planowałam pojechać z rodziną na urlop,ale mąż nie jedzie niby ze względu na pracę.Syn chce jechać z obojga,a sam ze mną nie chce jechać.Jak mam się zachować w tej sytuacji sama jechać?,Prosiłam męża aby przekonał syna,to się śmieje...Dlaczego co roku mam cierpieć,bo mąż nie lubi lub bardziej nie chce.

Gość gość
Proszę o komenarze?

Gość gość
Czy są w takiej sytuacji inne mamy? Proszę o wypowiedź?

Gość gość
serio 17-latek chce jechac z Wami na wakacje?! nie ma znajomych?!?! moje od 14 roku zycia wolaly nawet zostac u babci na czas naszego urlopu (docenilam :")), zeby tylko spedzic czas na "blokowisku"z rowiesnikami...

Gość gość
jedz sama, proste;/

Gość gość
Zależy gdzie chcesz jechać. Syna nie radzę brać ze sobą. Porozmawiaj jeszcze raz z mężem. Jak nie chcą to nic na siłę. Pojedziesz to zatęsknią.

Gość gość
ja w wieku 14- 18 lat nie wyobrażałam sobie urlopu z rodzicami. A jak skończyłam 20 lat to z wielką chęcią pojechałam z tatą i świetnie się bawiłam :) rok temu byłam z mamą i też super- chodziłyśmy razem na plaże, wieczorem na piwko. może trzeba do tego dojrzec :)

Gość gość
do wakacji z rodzicami na pewno, ale nie wyobarazam sobie, by 16-18latek spedzal taki urlop z przyjemnoscia, chyba, ze jakis no-life,...pisze jak 19-latka.

Gość gość
jedź sama czym sie przejmujesz , ja jak chce gdzieś jechać to sie pytam kto jedzie jak nie ma chętnych biore auto i sobie jade

Gość Nonasa
czy uważacie że urlop z własnym dzieckiem to coś złego? Ja byłam niedawno z moim nastoletnim synem w Nowym Sączu na parę dni i powiem wam że to było świetne. Przynajmniej był czas żeby porozmawiać, pochodzić i on sie nie nudził. A na obiady to sam wybrał restauracje Mekong. Mimo że nie byłam przekonana do kuchni azjatyckiej to było pyszne :)