Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

probowalam sie zabic, nie wyszlo

Polecane posty

Gość gość

wzielam sporo tablet, bylo mi troche niedobrze i sie porzygalam, ale nic sie nie stalo,,, chcialabym pogadac, wiem ze macie na mnie wyj****e na nikim mi nie zalezy, nie probuje sie zabic przez nieszczesliwa milosc, odrzucenie, niewiadomo co jeszcze chce umrzec przez BRAK milosci, nude, nie zalezy mi na nikim Tak mnie to zycie nudzi... ja p*****le... jakie to wszystko zalosne... czemu nie moge szybko zdechnac...

Gość gość
ile lat ?

Gość gość
Ja też chce nie jesteś sama...

Gość gość
66, nie p*****asz c***u

A daj spokoj, brak milosci...Milosc konczy sie dosc szybko, pozniej tylko rutyna, dobrze jak jest jeszcze przyjazn. Ile masz lat?

Gość gość
k***a ile lat? jak wygladasz? co studiujesz? blebleble powierzchowne chuje.

Gość mit miłosny
tępe małpy wierzą w miłość, buahahahaha, naprawde żałosne. Brać się do roboty a nie romanse i poezja w waszych pustych łbach

Gość gość
już lepiej żyć skoro nie ma się nic do stracenia i jednak taką sytuację życiową, że żyje się i żyć będzie. ;) życie jest piękne a ludzie c*****i. tyle w temacie.

Gość gość
brak milosci ehe chcialabym byc taka "z******ta" jak wy i przejsc z tym do porzadku dziennego, z tym, ze nikt mnie nie kocha, rodzice maja mnie w d***e, chcialabym dzialac wbrew naturze, nie byc stworzeniem stadnym tylko psychopata, byc Z******TA W CHUJ SINGIELKA BEZ RODZINY tu juz nawet o singielstwo nie chodzi, bo facetow mam w d***e... pogadac z kims czasem od serca, ot tak po prostu....

Gość pomysł na życie
zostań prostytytką i zarobek oddawaj charytatywnie, i napisz książke o tym, to zrobisz coś pożytecznego przynajmniej i zostaniesz sławna

Gość gość
k***a ja dziewica i prostytutka? o czym ty p********z w ogole? nie lubie jak mnie ktos dotyka ble... chociaz pisac opowiadania nawet lubie...

Gość akimke
Ja tam skutecznie się unieszkodliwie nie zawaham się. Tylko co z moja matka nie mogę jej tym obarczyć hm..

Gość gość
o chuj chodzi gosciu... moglbys/moglabys jasniej...