Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjlijl

kryzys

Polecane posty

Gość kjlijl

Moje malzestwo jednym slowem sypie sie....nie umiem sama osadzic zachowania meza... Odkad urodzilo sie dziecko( ma 2,5 ) sytuacja zrobila sie meczaca...Maz wymaga ode mnie a od siebie nic nie daje... Nie rozmawiamy ze soba..zawsze byl malomowny ale teraz ewidentnie widac ze unika rozmow na kazdy temat... Ja zawsze bylam optymistka,ale w miedzy czasie mialam depresje bo zostalam sama ze wszystkim,brak wsparcia...mieszkamy zagranica nie mam tu nikogo Byo duzo sytuacji ktore moglabym wskazac ale nie bede wszystkiego pisala... Maz ma 43 lata a ja 30...nie wyglada na swoj wiek ale za to sie zachowuje jakby mial 50..nie obrazajac 50-tek Od kliku lat nasze zycie wyglada tak ze ja zajmuje sie soba i dzieckiem,obowiazkami a on rano wstaje,gra do bolu i idzie do pracy..wraca z pracy o 22 i znowu gra...zero rozmow...A kiedy ma poranna zmiane ,wraca o 15 i siedzi do 23 i gra.....i tyle z mojego cudownego zycia Byly pomiedzy nami ostre zajscia,wyzwiska i pranie brudow...wiem ze trzeba czasu zeby to wszystko zniklo...ja potrafie zapomniec dla dobra rodziny...nieraz sprawil mi przykrosc ale i ja nie bylam dluzna Odnosze wrazenie ze slub i wposlne zycie z jego strony bylo tylko wygoda zeby miec sluzaca w domu...nigdy nie okazywal mi uczuc..bo niby taki byl... Od jakiegos razu nie sypiamy ze soba...stracilam ochote..on tez nie zabiega Wczoraj uslyszalam cos po czym poczulam sie jakby mnie ktos szczelil w twarz... Spytalam go po co zakladal rodzine skoro nie ma na nia ochpty,po co za mnie wychodzil skoro nie potrafi okazac uczucia i byc jak maz...po co bylo dziecko skoro w zlosci powiedzial ze rodzina to jego najwieksza pomylka... A on stwierdzil : ty chcialas dziecko!! nic nigdy mnie tak nie zabolalo...chamstwo..przeplakalam pol nocy i nienawidze swojego zycia Gdybym mogla cofnac czas napewno niehcialabym dzielic z nim zycia

Gość gość
Obym niebyl kobietom w nastepnym wcieleniu to musi byc straszne:-( rodxic byc matka i miec meza ech ten Bog sie pomylil dajac kobieta 2 otfory i cycki. Co on se myslał!:-(

Gość gość
juz dawno powinnas odejsc