Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto miec zasady?

Polecane posty

Gość gość

Facet z którym sie spotykam nie odzywa sie juz dwa tygodnie. Pojechal na wakacje . Nie jestesmy parą, nie padły żadne deklaracje, nie było wyznań miłosnych a mimo to trochę sie wkurzyłam ze nawet na jeden sms nie znalazł czasu..Kręci się koło mnie kilku fajnych gości, tylko ..no właśnie...powstrzymuje mnie jakaś idiotyczna lojalność wobec tego pierwszego. Z drugiej strony on sie swietnie bawi to czemu ja mam tu siedziec i czekać jak jakaś wierna Penelopa? Dziewczyny, co byście zrobiły? Ps. niedorozwoje umysłowe na poziomie gimnazjum , uprzejmie uprasza się o NIE wp*****lanie się do mojego wątku, swoje chamskie wypowiedzi możecie zaserwować waszej pryszczatej dziewczynie. Tozmawiam tylko z inteligentnymi ludzmi.

Gość gość
Zanim odpowiem: zaprezentowałaś chamską końcówkę wypowiedzi, więc nie spodziewaj się inteligentnych odpowiedzi. :P To tak dla porządku. A teraz do pytania: zawsze warto mieć ZASADY , postępować w/g nich i być "lojalnym" wobec kogoś z kim łączy nas dłuższa znajomość, ale trzeba brać też pod uwagę, że nie każda znajomość warta jest tych zasad. Ty zdaje się mylisz "zasady" ze skłonnością do zamykania faceta w klatce. Prawdopodobnie on przy tobie się kiedyś zadusi bo masz pretensje, że "wyjechał na wakacje" no i się "nie odzywa 2 tygodnie", chociaż, jak piszesz - nie jesteście parą, wyznań nie było..a ty się "wkurzyłaś" bo nie masz nad nim kontroli. Mało w tym co piszesz LOGIKI. Jest raczej chęć zamordyzmu i dobrze, że facet nie chce z tobą kontaktu, tylko robi co chce. Ty tego nie potrafisz, więc cierpisz, choć podstaw brak :D 🖐️

Gość gość
powstrzymuje Cię tylko lojalność? a może uczucie? jeśli to drugie, to zapewniam że warto!!!

Gość gość
y go kochasz a facet ma cię tylko do jednego -ale się wkopałaś żałosna naiwniaczko!

Gość gość
do gościa 11:09 : tak, to byl temat dla inteligentnych, nie lubię kiedy ktoś zaśmieca môj wątek wyzwiskami i idiotycznymi komrntarzami na poziomie szkoły podstawowej. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedz chociaż jak sam napisales nie jest inteligentna... dzięki mimo wszystko ;)

Gość gość
Jesteś debilką autorko. Oczekujesz odpowiedzi, a sama obrażasz wszystkich bez wyjątku. Dal takich jak ty, zasad mieć nie wolno. Facet dobrze robi. Też jestem za tym by komuś dawać wolność, a nie kontrolować. Ile się znacie, że tak go śledzisz i wymagasz od niego "lojalności"? :P

Gość gość
Skoro się pytasz to w Twoim przypadku raczej nie. Ja nie miałam wątpliwości, dla mnie naturalne było, że nie spotykam się z kilkoma na raz. Przez to mój aktualny facet dostał kiedyś kosza ode mnie :P Ale nie żałuję, tak widać miało być i miał okazję się przekonać, że jestem uczciwa.

Gość gość
do gościa 11:09 : tak, to byl temat dla inteligentnych, nie lubię kiedy ktoś zaśmieca môj wątek wyzwiskami i idiotycznymi komrntarzami na poziomie szkoły podstawowej. Tak czy inaczej dzięki za odpowiedz chociaż jak sam napisales nie jest inteligentna... dzięki mimo wszystko oczko.gif Chyba dla "inteligentnych" inaczej :D bowiem sama zaśmieciłaś swój "wątek" wątpliwej jakości epitetami. Jeśli o mnie chodzi temat uważam za zakończony.🖐️

Gość gość
to nara, ;)

Gość gość
Ale jestes pustakiem

Gość gość
Jak na razie to ty wszystkich wyzywasz i jestes agresywna

Gość gość
dlaczego czepiacie się ludzie kilku ostatnich linijek tekstu autorki? po prostu poradźcie dziewczynie bez osądzania.Potraficie? Skoro ostatnie słowa były do idiotów to czemu własnie na te słowa reagujecie, inteligentni rozmówcy by je zignorowali....

Gość gość
a co można śmieciowi poradzić? jest worem na spermę i worem pozostanie

Gość gość
a mozesz rozwinąc swoją wypowiedź? tak miło sie czyta...;) haha

Gość gość
No bo ona ma takie zasady właśnie, wszystkich wyzywać i być agresywną.

Gość gość
gosciu, nie taki był temat. autorka prosi o poradę, skoro odnosisz się do koncowki tematu przeznaczonego dla idiotów to.... no właśnie. wiesz juz o czym mówię?

Gość gość
gosciu, nie taki był temat. autorka prosi o poradę, skoro odnosisz się do koncowki tematu przeznaczonego dla idiotów to.... no właśnie. wiesz juz o czym mówię? xx Uważasz ze nie mam prawa ustosunkowac się do wypowiedzi użytkownika? I jeszcze mnie obrażasz. Nie dość że głupia to jeszcze patologiczna. Lecz to, bo będziesz w życiu bardzo nieszczęśliwa.

Gość gość
Kobiety nie mają zasad, tylko od innych wymagają.

Gość gość
Napisałaś że nie jesteście parą, on się nie odzywa. Jesteś wolna, on jest wolny, każdy może robić co chce. Inna rzecz, że Ty nie możesz bo on Ci się podoba, a tamtych tylko zauważasz że są wokół Ciebie. Zabujałaś się w nim i dlatego tak jest, ale nie wiesz czy on też. Boisz się że on na wakacjach zarywa inne laski, i nawet ma do tego prawo, bo nic was nie łączy, ale Ty czekasz aż on wróci. Na wakacjach też można przysłać smsa do kogoś, zadzwonić, jak się tylko chce. On chyba nie chce.