Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina MUI

Idiotyczne fantazje po prysznicu na basenie.

Polecane posty

Gość Karolina MUI

U nas jest obowiazkowy basen i przed basenem prysznic. Problem w tym ze pod prysznic nie mozna isc w kostiumie tylko nago. Jest nawet specjalna wywieszka na drzwiach. Sala prysznicowa jest jedna bez osobnych kabin wiec wszyscy wszystkich widza. Ja zwyczajnie wstydze sie byc nago przed innymi dziewczynami tym bardziej ze jestem ruda i nie gole sie miedzy nogami a owlosienie lonowe tez mam rude co wzbudza zainteresowanie i jeszcze bardziej mnie krepuje. Probowalam nawet zalatwic sobie zwolnienie z basenu ale nie udalo sie bo lekarz uznal ze jeste zdrowa i nie ma przeciwskazan. Jednak najdziwniejsza rzecz dzieje sie juz po basenie gdy jestem w akademiku. Gdy jest ciemno i kolezanki juz spia ja masturbuje sie pod koldra wracajac wspomnieniami do wstydliwych chwil na prysznicu ale teraz w moich myslach jest mi przyjemnie gdy wszystkie dziewczyny na mnie patrza. Czasem wyobrazam soebie ze np. zapomnialam recznika i wychodze na korytarz i widza mnie takze chlopcy a ja wcale nie zaslaniam sie. Czy to nie glupia forma odreagowania stresu? Dlaczego w realu tak bardzo mi wstyd w a myslach przezywam orgazm gdy stoje przed nimi naga?

Gość gość AAAAA
Wstyd nagości jest czymś naturalnym. Mnie bardzie zastanawia Twoja rozkosz wynikająca z bycia nagą przed innymi dziewczętami. Może masz skłonności ku kobietom? Czy w Twoich fantazjach koleżanki tylko patrzą na Ciebie czy także dotykają Cię?

Gość Karolinka MUI
Tylko patrza. Nie mam sklonnosci les.

Gość gość
jak sie wstydzisz to sie mozesz golic przeciez

Gość Kalinka MUI
Tak wlasnie zrobilam zaraz na poczatku po kilku pierwszych zajeciach z plywania. Zauwazylam ze dziewczyny gapia sie bezczelnie na moje wlosy lonowe wiec ktoregos dnia je zgolilam. I co? Ano bylo jeszcze wieksze zainteresowanie i glupie glosne komentarze i chichoty. O zgolila! A gdzie twoja ruda czuprynka? Mam tego serdecznie dosc! Nie ogolona - zle. ogolona - jeszcze gorzej. Lecz nie to jest sednem problemu. Mnie denerwuja moje pozniejsze fantazje. Nawet po tym jak kolezanki ze podsmiewaly gdy ogolilam to potem w samotnosci tez wyobrazalam sobie jak stoje przed nimi naga a one patrza i smieja sie ale w moich fantazjach ich wzrok sprawial mi przyjemnosc. W tych fantazjach jest nawet pani od wu-efu i kaze mi np. cwiczyc nago przed innymi dziewczetami i tez mi sie to podoba. Nie wiem juz co robic by oderwac sie od tych idiotycznych wyobrazen :O

Gość parapsychoanalityk
Nie rozumiem. Jeśli te fantazje sprawiają Ci przyjemność aż do orgazmu to czemu chcesz się ich pozbyć?

Gość gość
Musisz być ładna i zgrabna kobieta i dlatego tobie tak docinaja.kobiety ze sobą strasznie rywalizują i zawsze sobie wymyśla jakąś wadę w wyglądzie.dlatego ja chodze na inflancka na saunę i basen. Tam jest sauna koedukacyjna w niektore dni wiec obywa się bez żadnych komentarzy,faceci raczej podziwiaja moj wyglad i nie slyszalam jeszcze nigdy zlosliwych komentarzy.omijam tylko piątki bo wtedy jest dzień tylko dla kobiet.

Gość Karolina MUI
Bo nie rozumiem dlaczego sa przyjemne! Przeciez w realu to trauma! Trauma, trauma i jeszcze raz trauma! Moze ja jestem jakas masochistka? Pytam powaznie. To idiotyczne wyobraac sobie jak stoje nago a wszystkie dziewczyny na mnie patrza i sie smieja a ja jeszcze mam orgazm czujac sie wysmiewana i upokarzana. Co za glupi idiotyzm! Co za durne chore fantazje! Ludzie jak sie od tego uwoooolnic???

Gość parapsychoanalityk
Opisz dokładniej swoje fantazje i co robi Ci nauczycielka. Pytam nie bez kozery bo możesz mieć nieuświadomiony pociąg do dominacji a raczej do bycia zdominowaną ale niektórym kobietom to się podoba i u Ciebie może być podobnie w czym nie ma nic złego czy niestosownego.

Gość gość
Ja kocham rude bo im bardziej zardzewialy dach tym bardziej mokra piwnica.

Gość Karolina MUI
Pisalam juz ta nauczycielka kaze mi cwiczyc nago. Kiedys zapomnialam stroju i ona byla niezadowolona ale w mojej fantazji to ona powiedziala ze skoro nie mam stroju gimnastycznego to bede cwiczyc bez stroju i ja sie musialam rozebrac przed wszystkimi dziewczynami a one znowu sie podsmiewaly widzac jak ja robie rozne cwiczenia calkiem gola. Naprawde nie wiem dlaczego tak podnieca mnie moja wlasna nagosc i wzrok innych. W realu czuje sie zawstydzona lecz im bardziej jestem zawstydzona tym potem czerpie wieksza masochistyczna przyjemnosc z fakty wlasnego zawstydzenia. Wiem ze to glupie ale lubie byc wysmiewana we wlasnych fantazjach. Pamietam jak kiedys wyobrazalam sobie jak musze wystapic na apelu przed cala szkola i rozebrac sie przed nimi wszystkimi. Czulam sie mega podniecona i bardzo szybko osiagnelam orgazm. Czy takie mysli sa normalne?

Gość gość
Dlatego my zawsze chodzimy do saun czy basenów gdzie szatnie są koedukacyjne a nagość nikomu nie przeszkadza.

Gość Karolina MUI
Ale chyba nie masturbujesz sie wyobrazajac sobie jak inni sie smieja z Twojej nagosci co? A ja wlasnie tak robie i to mnie najbardziej wnerwia!!!!!

Gość gość
Dobrze rozumujesz ale pytanie -czy jesteś wyraźnie mniej/bardziej atrakcyjna od koleżanek?Ładniejsza /zgrabniejsza wyższa a może nadwaga itp? Jeżeli odróżniasz sie w te lub wewte to chyba tu kryją sie ich docinki Jak jest? Dwa- czy tylko TY jesteś obiektem śmiechu? To ważne bo może koncentrujesz sie za bardzo na sobie?

Gość Karolina MUI
Jestem jak inne. Nic mi nie brakuje. Inne dziewczyny tez sa komentowane niby w zartach ale mnie krepuje gdy one mowia o moim rudym lonie. Nazywaja to ruda czuprynka. To glupie. A jednak w myslach lubie gdy one zagladaja mi miedzy nogi do tej rudej czuprynki. Dlaczego???

Gość gość
Pogadaj z kimś kto sie na tym zna, tutaj same zboki, nic Ci nie doradza :)

Gość Karolina MUI
Z kim? Mam isc do seksuologa na NFZ?

Gość parapsychoanalityk
Moim zdaniem masz pewne skłonności ku pewnej formie masochizmu. Lubisz być zdominowana i do pewnego stopnia nawet upokarzana. Czujesz wstyd upokorzenia a jednocześnie jest on dla Ciebie formą przyjemności. Pomyśl nad tym.

Gość gość
Wow...rude włosy łonowe...moim marzeniem jest zobaczyć takie w realu. Karolina...może napiszesz? zauroczony.natura@o2.pl A Twoja fantazja mega ciekawa...

Gość tylko gość
mmm...rudy boberek marzenie :-) napisz debesciak38300@wp.pl

Gość Karolina MUI
Och nie sadzilam ze ktokolwiek jeszcze tu zajrzy :) Chcialbys zobaczyc rudy borek na zywo? A wiesz ze podniecila mnie ta mysl? Chcialabym abys jakims sposobem mnie odnalazl, jakos spotkal sie ze mna a potem np. czyms szantazowal i zmuszal bym sie przed toba rozbierala i ja musialabym cie sluchac w obawie przed tym szantazem. Podniecilam sie ta mysla! Wyobrazilam sobie jak zmuszasz mnie do pojscia do jakiegos wynajetego pokoju, jak jeszcze przyprowadzasz ze soba kilku kolegow i kolezanek i oznajmiasz im ze za chwile beda swiadkiem striprtizu rudej czuprynki a ja choc wcale nie chce musze sie rozebrac przed wami wszystkimi. Wiesz czym sie skonczyly te moje fantazje? Orgazmem w lazience. Nie wiem czemu to mnie tak strasznie podnieca. Przeciez w rzeczywistosci nigdy bym sie na to nie zgodzila.

Gość gość
oj bardzie chętnie bym ci kazał się rozebrać. jezeli jestes chętna na takie niezobowiązujące spotkanie nieznajocych sie osob, napisz pompalinski@interia.eu ustalimy szczególy

Gość gość
Również mam rude wlosny lonowe podaj malila autorko posu to ci wyślę zdjęcia

Gość gość
mmm...rude boberki coś wspaniałego :-) mówie wam dziewczyny że przez to jesteście mega pociagajace i wyjątkowe :-) pozdrawiam

Gość gość
nie lubię boberków a rudych szczególnie ale to moje zdanie