Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abecadlo135

imprezy a zwiazek

Polecane posty

Gość abecadlo135

szukałam podobnego tematu ale nic konkretnego nie znalazłam co byłoby odpowiedzia na moje pytanie. byłam w zwiazku 1,5roku z chlopakiem, zerwalam bo strasznie sie klocilismy o imprezy. tzn on uwaza ze sie musi wyszalec, tylko ze na poczatku mnie zabierał ze soba jak szedl z kolegami a potem nawet nie proponowal juz ani nic bo to inni koledzy... teraz chce do mnie wrocic i mowi ze sie zmieni (w co watpie, no ale ;)) i spotkalismy sie dzisiaj, gadalismy i wszystko spoko, po czym jak sie zegnalismy to powiedzial ze idzie dzisiaj na dwie imprezy i zeby nie bylo ze mi nie powiedzial. kocham go jak cholera ale nie potrafie tego zaakceptowac. nie chce zeby siedzial w domu ale jego koledzy chodza z dziewczynami i ja ich znam ze szkoly dluzej niz on wiec nie ma problemu z tym ze sie nie dogadywalismy. nie wiem co mam zrobic, powiedziec mu jasno ze albo ja albo imprezy? czy jak? prosze was bardzo o jakies sensowne wypowiedzi :)

Gość gość
Dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki, jesli to zrobisz to poplyniesz.:)

on się nie zmieni i nigdy tego nie zaakceptujesz na siłę :) nie jesteście sobie pisani, a on wcale nie zamierza zmieniać swojego trybu zycia. nie dorósł jeszcze do związku i do poważnych obietnic :) daj sobie spokój z nim i nie właź ponownie z butami w jego życie, ani nie pozwól aby on Tobie właził. zobacz, zero szacunku, już od początku dał znać o dwóch imprezach :) one są najważniejsze. olej :)

Gość abecadlo135
katrinakasia dzieki za odpowiedz :)

Gość gość
Związek tylko z imprezowiczek a nie jakiś prawiczkiem co siedzi w domu!