Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotka z pietra wyzej

Kolezanka twierdzi ze zostala zgwalcona a ja jej zazdroszcze.

Polecane posty

Nie do konca wierze, ze to byl g***** bo sama poszla na impreze i jeszcze sie chwalila, ze moze bedzie bzykanko. Mnie niestety nikt nie zaprasza. Mam 28 lat i nigdy nie bylam na randce nie wspominajac juz o takich rzeczach jak calowanie czy seks. Jak sluchalam kolezanki gdy opowiadala, ze niby zostala zgwalcona to w duchu zazdroscilam jej. Chcialam bym juz seksu nawet gdybym miala zostac wzieta sila. Moze to glupie co teraz napisze ale gdy kolezanka juz poszla i zostalam sama w domu to zaczelam masturbowac sie wyobrazajac sobie, ze ja jestem ta kolezanka, ze jestem na imprezie i chlopaki otaczaja mnie i zaciagaja do pokoju i gwalca po kolei. Moze mi juz odbija to staropanienstwo?

Gość gość
ja raz po pijaku kolezanke zg****ilem analnie. Ona lezala na brzuchu a ja na niej i ladowalem jej w kakao. Az jej krew poleciala troszke. Bylo ostro. Milo wspominam ten sex.

W mojej fantazji nie bylo w zadne tam kakao. Normalnie w c***. czlowieku ocknij sie, ja mam 28 lat i nadal jestem dziewica!

Gość gość
Nie ma czegoś jak gwałt na imprezie. Dziewczyna chciała seksu, tylko głupio jej było takie rzeczy robić więc sobie popiła by zyskać odwagi.

Gość gość
Myślę że autor to jakiś niedojrzały prawik. Styl wypowiedzi dziecka z gimnazjum a nie 28 letniej kobiety :/

Gość gość
Masz rację. Tego nie pisała normalna 28-letnia kobieta. To pisała naprawdę sfrustrowana 28-letnia dziewica. Rozumiem frustrację i współczuję :/

Gość gość
Dorotka jesli masz takie fantazje to moze chcialabys sie spotkac z nieznajomym na fajny seks? Zajalbym sie Toba odpowiednio. Daj znac :).

Nie. Balabym sie spotkac z kims nieznajomym z internetu. Moze jestes zboczonym morderca? Alejesli nie to szczerze zaluje ze nie jestes telepata i nie mozesz odgadnac gdzie mieszkam. Mogbys wtedy do mnie zagadac. Ten powyzej dobrze napisal ze jeste sfrustrowana. Wiec nawet gdybys mi sie nie spodobal i chcialabym Cie odrzucic to w sercu nie mialabym nic przeciw zebys wzial mnie na sile i po prostu zg****il. Bardzo b ym chciala juz uprawiac seks z prawziwym zywym mezczyzna!!!

Gość gość
No zawsze jest ryzyko ze moge byc zboczencem mordercą, to fakt :). Ale ze nim nie jestem to na prawde chetnie bym sie Toba zajal i pokazał Ci fajne rzeczy ;). Nie ma na co czekac - czas ucieka. Jestem z woj. slaskiego ;).

Gość robinvan
ty chyba nie wiesz co to jest gwałt. I się nie dziwię że nikogo nie miałaś bo jest coś z tobą nie tak

@ gosc 18:34 Jak bys sie mna zajal? Co bys mi robil?

Gość gośćLady25
Dorotka vel Prowokator :D

Brawo! Tak, to JA we własnej osobie czyli... Wasz oddany PROWOKATOR :D Wszem i wobec oznajmiam, że PROWOKATOR powrócił zza granicy i znowu Was zasypie prowokacjami ;)