Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manatra

Złamałam nogę i... się zaczęło

Polecane posty

Gość Manatra

Witam wszystkich w ten sobotni wieczór :) wczoraj złamałam nogę i okazało się ze moi rodzice mają mnie gdzieś a znajomi trochę mniej. Cóż stwierdziłam napisze tutaj, bo wyzalic to zawsze jest dobrze prawda? Więc może dodam że mam 17 lat i idę teraz do 2 klasy biol chemu kiedy mama dowiedziała się co się stało zaczęła mnie wyzywać, a dzisiaj pojechała na imprezę, zawsze miałam średni kontakt z rodzicami ale myślalam ze chociaż mi obiad zrobi bo chodzić póki co nie mogę niestety. Czuje się tak źle tak samotna i bezsilna ze aż zameczam obce osoby na tym forum :)

Gość gość
Biedna ta twoja nożka. Chetnie bym cie poglaskał:-)

Gość gość
Gotuje kapusniak ,miche bym ci odstąpil:-)

Gość Manatra
Hahah dziękuję bardzo ale w końcu zamówiłam pizze mina pana jak dosakiwalam była warta tego poświęcenia. No cóż trzeba się wziąć w garść za 3 tyg może mi to zdejma. Na razie czytam a potem zobaczymy

Gość Manatra
Tak oczywiście w wielkim skrócie jestem bardzo dużą kaleka od dziecka wiec wracałam z zakończenia na szpilkach z takiej góry i od dołu zajechał mi samochód drogę wiec odskoczylam ale miałam pecha bo była wyrwa i tak o to noga się obroniła o 180 stopni, wezwała taksówkę i do szpitala :)

Gość gość
Broken tygrysy nielubia kapusniaku. No miche tez bym ci odstapil . Niemusisz lapy łamac:-P

Gość Manatra
Tam miało być obróciła oczywiście :)

Gość Manatra
No widzisz chyba ja też przestanę. Ja siedzę sama właśnie bo rodzice pojechali sobie na imprezę, a chłopak ma 18 przyjaciółki wiec nie będę go zatrzymać. Ale leżę tak i czuje ze dostane zaraz odlezyn haha

Gość Manatra
W sumie całe życie mam dobry humor mimo to wszystko ale dzisiaj to tak stwierdziłam a wyzale się wam i tak pewnie nikt mi nie odpisze a tu taka niespodzianka, hmmm wydaje mi się ze wiele osób powinno bardziej patrzeć na siebie i świat przez różowe okulary, jednak to ze czasem prosimy o pomoc i się zalimy to chyba nic złego dziękuję za odpowiedzi

Gość Manatra
Mam zły w oczy oczywiście bo pomimo tego że wczoraj dopiero złamałam nogę i przyniosłam do domu świadectwo ze średnią ponad 5.2 w liceum to oni woleli pić i imprezowac jeszcze za moją kasę, bo babcia mi dala wczoraj pieniądze :( ale cóż nigdy ich nie nazwałabym rodzicami ale niektórzy mają gorzej