Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamana

29 letnia dziewca

Polecane posty

Gość jamana

to nie zart to szczera prawda. mam dni kiedy jest mi z tym zle i sie tego wstydze, ale z drugiej strony nie lubie robic nic na silę i tak czekam i czekam . uwazacie, ze jesli nawet poznam takiego normalnego to czy on to zrozumie?

Gość jamana
najgorzej, ze przez to nie chodze do ginekologa bo tez mam uraz. kiedyś mi lekarz powiedzial mialam 25 lat: panienka niech nie czeka na ksieciunia...

Gość gość
Przed chwilą był tu temat o 20tce która się chwali że straciła cnotę po pijaku z obcym facetem. Uważasz że to lepsze niż bycie dziewica?

Gość jamana
nie nie uwazam. pytanie czy jestem normalna w tym wieku byc dziewica

Gość gość
prowo! nie ma dziewic po 20 nie ma. Każda dziewczyna ma chłopaka po 18 r.ż.

Gość grtwref
To jest rzadkie, a więc nie normalne, ale to samo w sobie nie odnosi się do ciebie, ty jeżeli jesteś "normalna", to jesteś "normalna". Sama mam 27 lat i spałam tylko z jednym chłopakiem, od trzech lat jestem sama i gdyby nie ten jeden, którego przypadkiem kiedyś spotkałam, to pewnie dobiłabym z dziewictwem i do 29 ;) Tak czy siak po utracie dziewictwa nic się w moim życiu nie zmieniło :)

Gość gość
Ja byłbym wniebowzięty gdybym poznał kobietę w Twoim wieku będącą dziewicą.

Gość jamana
wlasnie obawiam sie tego jak to odbieraja mezczyzni? wydaje mi sie, ze jestem normalna potrzebuje faceta , ktory jest madry zyciowo, a nie trafiam na takich:(

Gość uomo
Ważne jak Ty sama to czujesz. Nauczmy się w końcu robić tak czy inaczej nie dla innych czy ich opinii, ale dlatego, że my sami tak chcemy.

Gość gość
ja tez jak maialam 25 lat to bylm u ginekologa i uslyszalam od lekarki "jeszcze pani nie wspolzyla? - wypowiedziala to ze zdziwieniem i zaczela sie smiac razem z asystentka, po czym zaczely ze soba rozmawiac mimo iz siedzialam przy nich - o tym ze dziewczyny uprawiaj seks juz w wieku 15 lat i to jest "norma" czyli czesto spotykane, gadaly o dzisiejszych czasach ze nikt juz nie czeka z dziwictwem do 40 lat, ze to bez sensu, zapominajac ze jestem obok nich, nigdy wiecej do ginekologa nie poszlam:( i nie pojde poki bede dziewica, nie chce doswiadczyc drugi raz takiego upokorzenia:( teraz mam 28 lat i nadal jestem wysmiewana dziewica, kolezanki smieja sie ze mnie ze nie mam chlopaka, czesto drwia z dziewczy ktore cos zle powiedza dodajac komentarz "zachowuje sie jak dziewica troche by chciala a troche sie boi" wtedy zawsze smiech ogarnia cala grupe - faceci tez z tego polewaja, to swiadczy o tym, ze dziewictwo nie jest powodem do dumy w nietolerancyjnym spoleczenstwie, wiem ze kazdy robi jak chce i nikt nie moze mu nic narzucac ani postepowanie jak inni jest glupie ale bycie innym zawsze jest postzregane jako bycie gorszym, co wiaze sie z wysmiewaniem, drwinami, takie czasy

Gość jamana
akceptuje ten stan, ale wydaje mi sie ze nikt tego nie rozumie i przez to czuje sie dziwna i wyobcowana

Gość jamana
smutne to co napisalas, ale masz racje innosci sie nie akceptuje

Gość gość
Na pewno nie nikt. Zawsze znajdzie się ktoś, kto nie zrozumie, ale generalnie jeżeli ktoś ma być tobie bliski, to może co najwyżej się zdziwić lub być zaskoczonym, ewentualnie nie dowierzać.

Gość takajedna22
Autorko nie przejmuj się ludźmi. Ja mam 22 lata a i tak usłyszałam,że gdzie się uchowałam i,że w moim wieku to już powinnam mieć kilku na koncie a nie czekać na nie wiadomo co. Niektórym brakuje taktu i kultury po prostu.

Gość gość
po co up?

"Ja byłbym wniebowzięty gdybym poznał kobietę w Twoim wieku będącą dziewicą." x Ale nie poznasz, zboczeńcu.

Gość gość
Ludzie to debile :D przejmuja sie takimi bzdurami, tym co pomysla inni itd :D pomyslcie czy w grobie tez bedziecie sie tym przejmowac. Radze zmienic podejscie

Gość gość
A dlaczego facet miałby tego nie zrozumieć, zwłaszcza ten normalny? Lepsza dziewica, niż panienka z dużym przebiegiem i jeszcze dzieckiem do tego.

"Lepsza dziewica, niż panienka z dużym przebiegiem i jeszcze dzieckiem do tego." x Tyle, że jej okno na macierzyństwo zamyka się dość szybko. Raczej nie pozna nikogo jutro a tym bardziej kogoś kto chce mieć dziecko od razu.

Gość gość
Ale nie poznasz, zboczeńcu. xx Dlaczego faceta który chciałby mieć kobietę dziewice nazywasz zboczeńcem? Kolejny frustrat? Czy pies ogrodnika?

"Kolejny frustrat? Czy pies ogrodnika?" x Litości. Za stara dla mnie. Skoro facet jedyne czego szuka to podstarzałej dziewicy to wiele mówi o nim samym. Pewnie taki sam ananas jak autorka.

Gość gość
ja pohodze z rodziny gdzie kobiety po 40stce rodziły zdrowe dzieci, też jestem dziewicą i to z prostego powodu faceci mnie odstraszaja prymitywizmem i szybko widzę ich zamairy, jak ich zainteresoanie i komplementy są głównie zasłoną dymną by mieć seks...ogólnie uważam, że mało który kocha kobietę z któą jest, po prostu traktujuą je przedmiotowo i opawiadaja bajki by nie uciekła

Gość jamana
"" faceci mnie odstraszaja prymitywizmem i szybko widzę ich zamairy, jak ich zainteresoanie i komplementy są głównie zasłoną dymną by mieć seks...ogólnie uważam, że mało który kocha kobietę z któą jest, po prostu traktujuą je przedmiotowo i opawiadaja bajki by nie uciekła " kapitalnie to podsumowalas TAK TAK TAK wlasnie tak jest

Gość gość
Skoro facet jedyne czego szuka to podstarzałej dziewicy to wiele mówi o nim samym. Pewnie taki sam ananas jak autorka. xx Obrażasz jego bo chce dziewicy i ją, bo 29cio latkę nazywasz podstarzałą. No ok, obrażajcie się nawzajem wszyscy, ja tu tylko z doskoku.

"ich zainteresoanie i komplementy są głównie zasłoną dymną by mieć seks" x Bystra jak woda w kiblu jesteś. Jak facet zabiera pannę na randkę to też aby zrobić na niej wrażenie i iść do łóżka. Kobieta i mężczyzna nie zostali powołani na ten świat aby być platonicznymi przyjaciółmi. Szkoda czasu na takie jak ty. Wracaj do wibratora i "miej seks".

"kapitalnie to podsumowalas TAK TAK TAK wlasnie tak jest" x Nie podniecaj się tak bo ci żyłka pęknie. Wali od was przez ekran, że jesteście naciągaczki i liczy się dla was ile wydusicie z faceta nie dając nic w zamian. x "Obrażasz jego bo chce dziewicy i ją, bo 29cio latkę nazywasz podstarzałą. No ok, obrażajcie się nawzajem wszyscy, ja tu tylko z doskoku." x Kogo obraziłem?

Gość gość
i juz jakiś wulgarny tekst o wibratorze, dla twojej wiadomosci typowy prymitywny ogrze, nie korzystam z czegoś takiego a tobie życze miłej zabawy. już biedne męskei ego musi sie uciekac do agresji bo ktoś odrzuca jego prostackie awanse, nic na to nei poradze, że mam uczucia wyższe a wy tylko instynkty

Gość jamana
jejka ten temat nie mial spowodowac takiej agresji... przestancie nie o to chodzi

"nie korzystam z czegoś takiego a tobie życze miłej zabawy. " x Ja mam kogoś do miłej zabawy. Ty możesz się przytulić w nocy do poduszki i promować swoją oziębłość na forum. x "mam uczucia wyższe a wy tylko instynkty" x Tak sobie wmawiaj :D