Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamana

29 letnia dziewca

Polecane posty

Gość gość
Stary prawiczek Darker w końcu zaliczył i się wymądrza :O

Gość gość
biedna ta twoja wymyslona dziewczyna, że wolisz rozmawiać ze "starymi dziewicami" niż z nią, idź stąd bo jesteś tu wybitnie niepotrzebny

Gość gość
Autorko nie mam czasu na czytanie całego tematu, ale to że nie postępujesz tak jak większość, to nie oznacza, że jesteś nienormalna.

Niech poczeka jeszcze 10 lat i wystawi się na Alledrogo. Amator dziewic z poprzedniej strony już szuka oferty :D

Gość gość
Typowe, sfrustrowany facet wylewa pomyje, biedny Darker skrzywdzony przez kobiety, teraz mści sie na wszystkich ale oczywiście anonimowo na forum, bo w życiu nie może, więc tu zgrywa macho.

Gość gość
no dokładnie przyszedł sie powyżywać na kobietach któe nic mu nie zrobiły, żałosne, i jak tu sie dziwić, że kobiety maja traumy po poznaniu paru takich z rzędu? darker sie przyczynia do wzrostu statystyk dziewictwa :D

"ale oczywiście anonimowo na forum, bo w życiu nie może, więc tu zgrywa macho." x Chcesz mój adres? Sorry ale zajęty już jestem. Poza tym nie gustuję w zboczonych. x "no dokładnie przyszedł sie powyżywać na kobietach któe nic mu nie zrobiły, żałosne." x Jakich kobietach? Ja tu kobiecości nie dostrzegam. x " darker sie przyczynia do wzrostu statystyk dziewictwa" x Mną byście się nie interesowały. Wolałem książki od imprez i alkoholu.

Gość gość
Darker przykro się ciebie czyta, wydawało się że zniknąłeś z forum i jesteś szczęśliwy, ale ty jesteś tak poraniony :O Nie potrafisz zapomnieć o starych urazach, odrzuceniu, roztrząsasz to i przelewasz swoje żale na wszystkich :O Życzę ci byś znalazł szczęście i zapomniał, przestał wywlekać przeszłość i rozpamiętywać, przestać być ofiarą, żył i był szczęśliwy.

Gość gość
Niestety coś z ta dziewczyna nie tak. Seks jest częścią natury człowieka, należy do podstawowych potrzeb podobnie jak jedzenie. Nie wmawiajcie mi ze bycie w tym wieku dziewicą jest normalne.

Gość jamana
jestem dosyc wrazliwa osoba, mam uczucia, a trafilam na facetow ktorzy traktuja mnie przedmiotowo

Gość gość
Darker tu czujesz się macho, jesteś anonimowy, możesz zgrywać chojraka i robisz to, bo w życiu wciąż czujesz się ofiarą. Popracuj nad poczuciem własnej wartości. I dopuść. Rozpamiętując wciąż swoje krzywdy krzywdzisz tylko siebie.

Gość gość
"Niestety coś z ta dziewczyna nie tak." Tak, jest inna. Inna nie znaczy gorsza. Wydaje mi się, że większość takich dziewczyn, to osoby nieśmiałe i bardzo wrażliwe.

"wydawało się że zniknąłeś z forum i jesteś szczęśliwy" x Kto z tamtej strony?!? x" "ale ty jesteś tak poraniony Nie potrafisz zapomnieć o starych urazach, odrzuceniu, roztrząsasz to i przelewasz swoje żale na wszystkich" x A co mi proponujesz? Mam zapomnieć, że ostatnie 13 lat miało miejsce? Mam się zamienić w jakiegoś mentalnego hipisa? U mnie wszystko dobrze i bez twojej pożal się pomocy. Mój gniew motywuje mnie do dalszych zmian. Nie myl go z wylewaniem żalu na innych. Ja wiem, że to forum przyciąga dziwolągi ale skoro już się ujawniają to niech wezmą to na klatę. x "Nie wmawiajcie mi ze bycie w tym wieku dziewicą jest normalne." x I zaraz przeczytasz, że jesteś cham :D

Gość gość
19.54 czyli tylko 29 letnie dziewice mają prawo do wrazliwosci i nieśmiałości? ??

"Rozpamiętując wciąż swoje krzywdy krzywdzisz tylko siebie." x Uważaj abym ciebie nie skrzywdził. Zalecam szczególną troskę o swoje bezpieczeństwo gdy wchodzisz mi na głowę. x "Wydaje mi się, że większość takich dziewczyn, to osoby nieśmiałe i bardzo wrażliwe." x Takie akurat wychodzą za mąż wcześniej od swoich ekstrawertycznych koleżanek. Problem leży gdzie indziej.

"czyli tylko 29 letnie dziewice mają prawo do wrazliwosci i nieśmiałości? ??" x Tak, bo inaczej powiedzą ci, że przesadzasz.

Gość gość
"19.54 czyli tylko 29 letnie dziewice mają prawo do wrazliwosci i nieśmiałości? ??" Nie rozumiem sensu pytania. Ta implikacja działa w drugą stronę. Jesteś nieśmiała i wrażliwa - trudniej ci o relacje z płcią przeciwną. To dotyczy również Darkera.

Gość gość
"Takie akurat wychodzą za mąż wcześniej od swoich ekstrawertycznych koleżanek. Problem leży gdzie indziej." Nowa przełomowa teoria Darkera - stare dziewice to ekstrawertyczne koleżanki a nie introwertyczki. :)

"Nowa przełomowa teoria Darkera" x Nie moja. Autorów badań cytowanych w książkach które czytałem.

Gość gość
dla mnie 29 letnia dziewica byblaby idealna ,pewnie dlatego ,ze jestem podstarzalym prawiczkiem;)

Gość gość
czemu tak dużo ludzi woli się wyzywać i obrażać zamiast poprostu nie komentować. Ja byłem w 2 związkach jednym 2,5 roku drugi może ze 2 miesiące. Mam 20 lat i jestem prawiczkiem. Też jestem czasem za bardzo wrażliwy i nie szukam kogoś na jedną noc, aby jak najszybciej "zaliczyć".... Szukam kogoś na stałe, a że póki co nikogo takiego nie ma... Mówi się trudno. Denerwują mnie takie osoby które wywyższają się nad innymi i nie przyjmują innego punktu widzenia na takie sprawy

Gość gość
Darker, taki młody a taki zgorzkniały :(

Gość gość
wiem że miedzy 20 a 30 to ogromna róznica ale już teraz mam podobne odczucia. Ostatnio rozmawiałem ze znajomym o mojej byłej , od słowa do słowa i on sie pyta "Dalej ją bzykasz?" I co miałem powiedzieć że przez 2,5 roku wogóle jej nie kochałem się z nią, nie "bzykałem"??

Gość gość
Darker ten 20-letni chłopak jest mądrzejszy i bardziej dojrzały od Ciebie, tak czasem bywa i co Ci po wieku dorosłego, jak w mózgu sieczka??

"Darker ten 20-letni chłopak jest mądrzejszy i bardziej dojrzały od Ciebie" x W jego wieku podobnie myślałem. x 2,5 roku i nie spaliście ze sobą? Pewnie poszukała kogoś kto chce.

Gość gość
Cały czas mam z nia kontakt i to ona jeszcze nie chciała w wieku 16 lat gdy byliśmy razem a ja stwierdziłem że poczekam dla niej, i potem się rozeszliśmy.