Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Psychopatów Dział Erotyczny

Polecane posty

Gość gość
:D żeby takie diagnozy medyczne stawiać bez żadnego przygotowania i to na forum o kupie, to trzeba być wyjątkowo niepoczciwym

Gość gość
Dalej tu ujadacie?Idźcie się gdzieś erotycznie naładować,jak ja właśnie:-DMam dedykację.Skoro on takich cudów dokonał,to i wy możecie jeden wieczór poza forum ciekawie spędzić.Zwłaszcza weekend. http://youtu.be/M97vR2V4vTs

lista "moich" psychopatów: - osoby, które wyzywają mnie (i inne osoby) od "k***w" i innych takich podobnych, nie dające pisać itp. Wg Was my hejtowałyśmy inne dziewczyny, a wg mnie, to jakieś niewyżyte k/urwy hejtują nas, bo nie podoba im się to, że miałyśmy swoje tematy i (sorry, ale to prawda) u nas było najwięcej facetów.

Gość gość
Spadaj na Arkę kretynko.

Gość keczup2
CIZ, a ja myśle że sie mylisz, myśląc że to kobiety hejtowały i spawały wam tematy. Moim zdaniem to osobniki płci męskiej hejtowały i hejtują obecnie. Takie moje zdanie.

Gość gość
Ciekawska i zaintrygowana dziś lista "moich" psychopatów: - osoby, które wyzywają mnie (i inne osoby) od "k***w" i innych takich podobnych, nie dające pisać itp. Wg Was my hejtowałyśmy inne dziewczyny, a wg mnie, to jakieś niewyżyte k/urwy hejtują nas, bo nie podoba im się to, że miałyśmy swoje tematy i (sorry, ale to prawda) u nas było najwięcej facetów. XX Za długo z Wilkiem leżałaś. I ta skromność, nie chcę pozbawiać Cię złudzeń ale się mylisz

Gość gość
Wyjazd na Arkę i tyle w tym temacie

Gość gość
23-32 idkiota z ciebie to mało!

Gość gość
Petrow podający sią za detektywa :-(

Gość gość
gość dziś Cała prawda o Petrovie jest taka, że to Koke, który oglądał ten chłam w tv i nigdy nie odszedł. Oczywiście miał kryzys kiedy pomyślał, że może pokochać Nieogryzka. Wtedy odszedł na moment. Real nie był bajkowy. Koke wiedział, że ma już spalony nick. Pisał z pomarańczy i czytał co tu piszą. Specjalnie daje wskazówki jak go rozpoznać nie bez powodu wybierając do hejtu określone grono osób. Okazuje też sympatie innym też nie bez powodu. Taki projekt. Tylko po co Koke?

Gość gość
matuzalem0325 psychol nr.1 wyzywa ludzi od kalek, a zalogowany udaje kulturalnego :D

Gość gość
Widmo 🖐️