Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie znaleźć mordercę psa!

Polecane posty

Gość gość
z**********m tego huja j******o ze tez takie s****wa chodza po swiecie zamiast zdechnąć

Gość gość
Szmaciarz******* ny powiesic go za jaja

Gość gość
Jeżeli nie działa link, wejdźcie na fejsie w Konrad Różański (oczywiście to nie jego szukamy) ,post z 26 czerwca, Konrad zamieścił tam apel jakiejś kobiety o pomoc w znalezieniu mordercy,ale się obawiam, że mają za mało znajomych na fejsie żeby to zdjęcie się rozeszło po necie. Pomóżcie

Gość gość
nie będę wchodziła bo nie chcę patrzeć na drastyczne zdjęcia, ale rzucę klątwę na mordercę

Gość gość
ja też żałuję że to widziałam,ale udostępniam dalej i mam nadzieję,że ktoś go znajdzie i zrobi mu to samo co on temu biedakowi :(((((

Gość gość
BoZe! Ryczeć się chce jak na to patrzę! Biedna psinka! Udostępniłam!

Gość gość
Dziękuję, proszę abyście udostępniali

Gość gość
a Policja nie może po nr rej. znaleźć?

Gość gość
ale co to da? rozpoweszchnisz zdjęcie, ch/u/j/ będzie sławny i potem kolejny dekiel pójdzie w jego ślady, dla sławy! najpierw zadbajcie podpiszcie petycje o mocniejsze kary dla zwyroli, bo póki co nawet jakby go złapali to by gnój poszedł na 12 lat w zawiasach czyli zero kary, tylko plujecie w necie, ale w realu nikt by go nie tknal, chociaż się wygrazacie, lepiej zbierzcie się w zgrana pake i razem mordujcie oprawców zwierząt i innych, bo w pojedynke nic nie zdziałacie, od udostepniania nikogo się nie udało za jaja powieisc, lepiej wziąć noz i zacząć od patroszenia swoich wrogów, od zabijania myśliwych, którzy niszczą zwierzęta, mordują i kaleczą, i wędkarzy którzy kaleczą ryby , od tego zaczyna się skłonność do morderstwa i patologii

Gość gość
To indywiduum nazywa się Raycho Ivanov. Z tego co wiem został, jak to się ładnie mówi, dupnięty. Tu macie więcej szczegółów. https://www.facebook.com/AnimaMundiMacedonia/posts/547239458665630 EDIT: Niestety, prawo przewidywało dla niego maks. 3 lata więzienia. Mimo krążącej w Internecie petycji o wymierzenie maksymalnej kary Ivanov został wypuszczony. Jego wyrok to 11 miesięcy więzienia w zawieszeniu na 3 lata i jakieś 500 euro grzywny. Tak w ogóle to sprawa z zeszłego roku.

Gość gość
jak widzicie, że ktoś bije lub głodzi psa to nie dzwońcie po policje tylko idźcie z kolegami i kijami i go lejcie albo nadziejcie na widły, najlepiej po alkoholu , będziecie mieć alibi