Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE INTERESUJE mnie małżeństwo z tobą zrozumiałaś ?

Polecane posty

Gość gość

ja nie chce sie żenić bo nigdy nie wiem czy po iluś latach jej nie odwali a wtedy nie mam czasu latać po sądach po durny rozwód

małżeństwo to odpowiedzialność i bycie z tą drugą osobą w dobrym i złym czasie, bo życie to nie tylko przyjemności. luźny związek natomiast to brak zobowiązań i takie podejście mają właśnie niedojrzali osobnicy obojga płci.

Gość Taki_jeden_964
Zawsze to ryzyko :)

Ryzyko wpisane jest w każdą dziedzinę. a co np z pracą, też jest ryzyko czy dobrze trafimy, prawda? podobnie jest z wyborem partnerki, trzeba umieć patrzeć i słuchać, drobiazgi, pozornie mało znaczące mogą wiele powiedzieć o danej osobie. takie podejście do życia jak autor też dużo mówi

Gość gość
Facet który boi sie zaryzykować to DuPa WołoWa, ZROZUMIAŁEŚ!

Gość gość
Ten temat już był na kafe. Taki problem to można mieć jak się ma jakiś czas już dziewczynę, narzeczoną, a nie jak się jest samemu. Dzielisz skórę na niedźwiedziu a niedźwiedź w lesie. A potem zabujasz się a jakieś pannie i będziesz latał za nią jak piesek z wywieszonym jęzorem, a panna tylko tupnie nóżką i będziesz robił co ci każe i jeszcze będzie ci się to podobało. Proza życia.