Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdasmutna

Chłopak

Polecane posty

Gość Magdasmutna

Witam. Mam 19 lat. Jestem z chlopakiem ponad 2 lata. Ostatnio zachowuje się dziwnie. Podczas spaceru na pobliskim stawie zostawił mnie sama i wsiadł w samochód i odjechał. Zrobił tak gdyż zazartowalam ze idę z kimś innym na wesele. Dziś wyrzucił mnie z domu. Mówił mi od początku ze mam nie wchodzić do jego pokoju bo mam bałagan. Ogólnie jest to chłopak z dużym poczuciem humoru. Wiec weszłam do jego pokoju i biegam myśląc że będzie mnje gonił. Potraktowałam to jako żart. On powiedział ze jedziemy z jego domu bo tam weszłam. Uważa że nie traktuje jego zdania na poważnie. Ze to było dla niego zawstydzenie. A ja ze jesteśmy ponad 2 lata i ze chce on ze mną mieszkać i dla niego to wstyd przede mną ze brudne skarpetki leżały. Siostra doradziła mi ze juz powinnam go zostawić po tym wszystkim. Wiec zadzwoniłam i powiedziałam : ze traktuje mnie jak gowno i ze mną pomiata. A on : ok pa. Czy ja robie źle czy on ? Proszę o pomoc jestem w rozsypie.

na postawione na końcu postu pytanie odpowiem: Twoja wina, nie słuchasz co się mówi do Ciebie, nie szanujesz prośby chłopaka, jesteś niepoważna. są granice kiedy można żartować a kiedy żart może kogoś do nas zniechęcić. wybacz ale dwa lata takiego niepoważnego zachowania to już wiele mówi o takiej osobie. przemyśl sytuacje i reakcje chłopaka i spróbuj odwrócić role. no i jak się z tym czujesz?

Gość gość
to nie związek to jakieś jaja....ty sobie coś mówisz i patrzysz jak on reaguje...a potem obraza wielka. Zachowujesz się jakbyś miała 14 lat i spotykała się z facetem od tygodnia....

Gość gość
facet powinien sobie poszukać normalnej partnerki ....i myślę, że to zrobi, bo są wakacje...trzeba się bawić a nie denerwować

Gość gość
Siostra dobrze mówi - zostaw go. Z siostry sobie rób żarty. Facet to nie zabawka.