Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

megera

co robić ?

Polecane posty

Witam . .. Mieszkam w Niemczech i tu też poznałam mojego obecnego chłopaka .Chciałabym wam opowiedzieć historie mojego związku ponieważ sama już nie wiem co powinnam robić .. Poznałam Thomasa w pracy , na początku jak zawsze wszystko było idealnie , był opiekuńczy pomocny i czuły ale teraz to wszystko uległo zmianie .Mieszkamy razem pół roku , od kilku miesięcy straciłam poczucie własniej wartości , ciągle słyszę że robię wszystko źle , że chciałabym więcej niż on może mi dać , a chodzi tu wyłącznie o jego obecność . Czasami po pracy oglądami razem telewizje a ja chcę zwyczajnie porozmawiać lub się przutulić , co jest niemożliwością poznieważ on uważa że musi mieć teraz swój spokój po pracy a ja nie moge mu przeszkadzać i najlepiej jakbym wzieła się za sprzątanie i podała mu piwo .. w pracy jemy obiad o dowolnej godzinie , on nigdy nie ma czasu zjeść go ze mną kiedy widzi mnie w pobliżu udaje że mnie nie ma lub rozmawia z innymi osobami które są zazwyczaj w pobliżu a później tłumaczy że mnie nie widział albo że to normalne .. W domu , nie robi nic , zostawił ostatnio pół jabłka na szafce i stało tak przez kilka dni dopóki ja tego nie sprzątnełam , od pon do czw. nie ma mnie w domu od 5 do 22 gdy wracam nie mam juz na nic siły ,on wraca o 24 ale spi do ktorej chce mimo to nie ruszy palcem aby mi pomóc, Dzisiaj właśnie poszedł na spotkanie z rodzicami którzy przyjechali do nas na urlop beze mnie , nie chciałam iść bo i tak czy inaczej źle bym się ubrała za mało mówiła i chciała zbyt szybko iść .. ahh .. to głupie ale... nie mam z kim o tym porozmawiać jestem tu sama .. nie wiem co robie źle ...

Gość gość
Lol, zerwij z nim, poważnie mówię