Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prace na wysokosciach

Polecane posty

Gość gość

Moja firma zmienila siedzibe - dla odmiany urzedujemy w gigantycznie wysokim budynku, podnajmujac pietra innym firmom. Mnie, jako osobie zajmujacej sie organizacja roznych rzeczy, przypadlo za zadanie znalezienie firmy, ktora bedzie w stanie ogarnac prace wysokosciowe z naciskiem na mycie szyb w biurowcu. Stad tez moje pytanie: czy macie jakies takie doswiadczenia z firmami, ktore moglyby sie sprawdzic w tego typu uslugach?

Gość gość
Szukaj pod haslami uslugi wysokosciowe i prace alpinistyczne. U mnie w pracy zajmuje sie tym firma Skalar ;-)

Gość kingulat
prace na wysokościach na terenie Warszawy i okolic świadczy firma http://alptrek.pl . Mają bardzo duże doświadczenie.

Gość julieet
Firma Altura się zajmuje właśnie takimi pracami, jak mycie szyb w biurowcach. Pełen profesjonalizm i solidność to jej znak rozpoznawczy. Podaję stronę. http://www.prace-wysokosciowe-gorzow.pl/

Gość gość
czy ta firma nadal działa? bo nie mogę sie z nimi skontaktować ;/

Gość hilld
Jakiejkolwiek firmy byś nie wynajął, zwróć przede wszystkim uwagę na to jaki mają sprzęt. Bo przy pracach na wysokości to kluczowe zagadnienie. Bardzo dobrej jakości sprzęt typu wszelkiego rodzaju podnośniki (koszowe, nożycowe itd.). ma firma http://www.haulotte.pl/pl. Bardzo ceniona szczególnie wśród profesjonalistów.

Gość Czeres343
Spokojnie poradza sobie z tym http://www.budgem.pl świetni fachowcy z odpowiednimi umiejętnościami. Na pewno będziesz zadowolony z wykonanej przez nich pracy :)

Gość Maciej Korczek
W zakresie wyboru firmy zajmującej się pracami alpinistycznymi mogę polecić Ci firmę Rope Expert. Mają bardzo graną ekipę, która przede wszystkim dba o najwyższy standard wykonywanych prac oraz zachowanie pełnego bezpieczeństwa. Świetnie wyszkoleni, dobre terminy realizacji i na pewno wyróżnia ich dobry cennik. Korzystamy z ich usług od dłuższego czasu i jeszcze nie było z nimi najmniejszych problemów.

Gość gość
Takie podnośniki koszowe z tego co kiedyś widziałem na stronie można wynająć w firmie z Solca Kujawskiego www.regan.eu. Firma rzetelna i godna polecenia.

Gość gość
Jetem z okolic Solca Kujawskiego i poszukuje własnie firmy, która oferuje wynajem takiego sprzętu a interesuję mnie wynajem kosza z podnośnikiem na 3 dni na plac budowy - wezmę po uwagę ofertę Firmy Regan.

Gość gość
Znam tą firmę i uważam, ze są prawdziwymi profesjonalistami w tej dziedzinie prac na wysokościach i dysponują super sprzętem. Sam osobiście miałem przyjemność współpracować z firmą regan i zawsze byłem zadowolony.

Gość AlbertJJ
ja też polecam Rope Expert. Firma dała się poznać od jak najlepszej strony a wykonywali dla nas już kilka zleceń, w ty mycie elewacji, uszczelnianie dachu czy wywieszanie reklam. Pracują sprawnie a przy tym bardzo dokładnie. Ceny też nie są wygórowane, kontakt z właścicielem na duży plus.

Gdzie natomiast zamawialiście sprzęt chroniący przed upadkiem? Szukam sprawdzonego producenta z dobrymi opiniami. Korzystaliście może z usług firmy www.phuagpol.pl?

Gość gosc

ja szukam firmy, która zajmuje się pracami na wysokościach i w sumie już nie wiem na co zwrócić uwagę. czy ktoś z was korzystał z usług www.himalpro.pl?

Gość gosc

ja szukam firmy, która zajmuje się pracami na wysokościach i w sumie już nie wiem na co zwrócić uwagę. czy ktoś z was korzystał z usług www.himalpro.pl?

Gość gosc

Ja jestem z Warszawy i tu troszkę tych firm na rynku jest. Przetestowałam już kilka i zdecydowanie najlepiej wspominam współpracę z firmą Rope Expert. Realizują zlecenia na terenie Warszawy i w najbliższych okolicach. Dysponują dobrym sprzętem, oferują wiele usług jak wieszanie billboardów, malowanie elewacji, mycie okien itd. Niedrogo, rzetelnie i terminowo.