Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam was o radę

Polecane posty

Gość gość

Kochane poradźcie mi co robić sytuacja jest bardzo patowa: Poznaliśmy się rok temu - on był z kobietą 8 lat i mają dziecko ,gdy go poznałam byli już 2 lata po rozstaniu ( zabiegał o nią przez ten okres a ona go nie chciała ) Rozpoczął nowy etap ze mną i co ? - odbiło jej zaczeła o niego walczyć , płaczem ,dzieckiem itp .. przez to zaczęło się psuć , rozstaliśmy się na miesiąc ( w tym czasie sypiał z nią ) ,chciał powrotu -wróciłam i przez miesiąc znowu było cudownie , ale z czasem ja nie byłam już taka słodka i miła bo czułam,że coś jest nie tak... on powtarzał ,że robię paranoje i w Kwietniu w święta po wypiciu wódki - przyznał się ,że z nią sypiał pezez cały czas .. zadzwoniłam do niej i potwierdziła,że jak tylko ja i on mieliśmy gorsze dni sypiała z nim bo go kocha a on za każdym razem mówił,że to koniec ze mną .. Zerwałam kolejny raz . Ale kocham go bardzo- nie mogłam zapomnieć , nie jadłam nie piłam nie spałam to był koszmar - spotkaliśmy się w Maju i.. wróciliśmy do siebie ( znowu w tej przerwie sypiał z matką swojego dziecka, ale twierdzi,że chce być ze mną , że cały syf już wyszedł ,gdyż ponownie jego była dzwoniła do mnie z pretensjami,że znowu wracam do niego,że ona go kocha i zrobi wszystko aby z nim być ) Jesteśmy razem postawiłam warunki aby nie widywał się z byłą a kontakty ograniczył tylko do wiadomości o dziecko i gdy małą zabiera do siebie , na co on ,że go ograniczam i wymyślam,bo on nic złego nie robi ,po kolejnej wizycie jego i ex z dzieckiem w zoo zerwałam po raz kolejny , byłam na grilu ze znajomymi i tam poznałam chłopaka ,który się zauroczył moją osobą .. lajkował moje zdjęcia na Fb . i tydzień później miałam operację w przed dzień przyszedł On ex i wyznał mi miłość ,powiedziałam,że nie wrócę i oby nie przyjeżdżał więcej prosił abym podała adres szpitala gdzie będę operowana - nie podałam w tym dniu - przyjechał nocą i wyprosił ten adres.. gdy przywieźli mnie z bloku operacyjnego on już czekał z naręczą róż opiekował się mną jak nigdy nikt.. dałam się znowu wciągnąć .. uczucia moje wróciły ze zdwojoną siłą .. Po czym znowu pojechał do ex do domu przywitać się z córką ,zrobiłam awanturę błagając aby tam nie chodził ,aby córkę zabierał do siebie ,bo ona będzie znowu go prowokować ,a on na to,że mam przeprosić jego ex dla celów wyższych i nie wytrzymałam wybuchłam.. a on wyszedł zrywając ze mną kolejny raz ... Nie mogę bez niego żyć ,jak to znieść co radzicie ?? Napisałam meil z wyznaniem miłości nie odpisał - jak żyć ?? jestem załamana :(

ja prdl ale patola. Tak rogi lasce sadzić tyle razy łaczyć sie i znowu rozstawać. Masakra.. współczuje ci. 8 lat robi swoje, nielicz że on się zmieni. Jak ci los podeśle jakieś światełko nadziei na lepsze życie w postaci jakiegoś innego eta który zacznie cie podrywać to skorzystaj z tego żeby zapomnieć o tym, bo innaczej będziesz sie tak bujać z tym kolesiem dalej.

Gość gość
Beznadziejny d**ek:o leci na 2 fronty, egoista i sciemniacz

Gość gość
Jak jest glupia i pozwalamu na to, zamiast kopnacgp w d**e.

Gość gość
Nie masz honoru.... Ocknij się