Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętacie coś z poprzednich wcieleń?

Polecane posty

Gość gość

I czy wierzycie w reinkarnacje?

Gość gość
nie pamiętam. wierze

Gość Hipolita Dem
Byłam mężczyzną, a raczej chłopcem. Umarłam młodo, jako chłopiec. Tak czuję.

Gość gość
Byłam Marilyn Monroe, tak czuje

Gość gość
pamiętam, bo to moje drugie życie w tym życiu...

Gość gość
Bylem Osama Bin Ladenem. Mialem 77 kobiet i 144 dzieci. Jakis d**ek mnie zabil.

Gość gość
A ja byłam muminkem i powybijałam wszystkiw w wiosce dlatego już ta p*******ajka nie leci

Gość gość
to jest bzdura wymysł religi hinduistycznych i budyzmy wierzyc to grzech i za to jest kara cierpienia

Gość gość
bzdurą to jest katolickie piekło

Gość gość
Ja się musze zabić bo chce reinkarnacji

Gość gość
jak sie zabijesz to mozesz potem miec jeszcze gorsze wcielenie niż teraz,albo takie samo - dopóki nie przezwyciężysz problemu,zamiast przed nim uciekać i liczyc,ze smierc to rozwiazanie samobojstwo psuje karme

Gość gość
Jak bym mial pewnosc ze jest nastepne wcielenie to zrobil bym to natychmiast

Gość gość
po co? zeby znowu miec takie samo wcielenie,jakiego chcesz sie teraz pozbyć? chcesz miec znow ten sam problem co teraz i znowu myslec o samobojstwie? to juz lepiej skoro troche wytrzymales wytrzymac jeszcze dluzej i pomyslec o ROZWIĄZANIU problemu a nie ucieczce od niego,bo nie uciekniesz

Gość gość
RYJ MI R*******O! Niby jak rozwiazac ten problem?

Gość gość
zmienić podejście do życia? wygląd nie jest najwazniejszy chyba nie chcesz tego od nowa przechodzić...w przyszlym wcieleniu znowu by ci sie stało to samo...jeslibys sie teraz zabił. a jak umrzesz smiercią naturalną to raczej juz Cie to nie spotka znowu

Gość gość
.. ale ja nie mam jak żyć. Jestem odseparowany od ludzi na zawsze to co mam robić w życiu k*****. a co jeśli to przypadek.. może nie mialo mnie to spotkac.

Gość gość
jak to odseparowany od ludzi? a może sam sie odseparowujesz,a nie musi tak być?

Gość gość
ja wierze

Gość gość
Jestem odseparowany bo wyglądam jak dziwadło.. Mam rozpierdoloną twarz, ciało i oczy.

Gość gość
sa przekazy zmarłych ze niema reinkarnacji jest po smierci sąd i niebo i piekło nawet i w bydyzmie jest piekło a wy mysleliascie ze odrazu jest nastene zycie niema tak łatwo sa takze przekazy ze lepiej cierpiec na ziemi całe zycie niz 1 sekunde w czyscu lub piekle

Gość gość
znajdź ludzi,którzy zwracają uwage na coś innego niż wygląd te przekazy od zmarłych nie są pewne,ktoś mógł mieć urojenia lub źle odebrać przekaz. Albo trafił na demona który go oszukał. Albo oszukał,że dostał taki przekaz a to zmyślone bzdury Poza tym nie brakuje przekazów o reinkarnacji piekło można mieć na ziemi

Gość gość
Ja właśnie mam.

Gość Zuzanna Amelia ææ
gość dziś samobojstwo psuje karme X X X X Oooooo.... a to cos nowego. Mozesz napisac skad to wzielas ?

Gość gość
Najlepszy zonk to będzie jak się okaże że nic nie ma po śmierci.

Gość gość
Ja swoje życie zacząłem nie najlepiej. . Ciężkie dzieciństwo, bieda.. Nic nie skosztowalem życia matka sobie nie radzila z wychowywaniem 4 dzieci. Mimo to odbilem się od dna, znalazlem prace, uczylem się. Mialem plany zeby nie zyc tak jak moja matka. I co kończę znowu na dnie.. przyszła operacja i mam r*******e zdrowie i twarz i bede nikim.. po prostu swiat mi się zawalil i nie godze się na takie życie wole śmierć. Tym bardziej ze to co mnie spotkało jest niewytlumaczalne, nikt tak nigdy nie mial wiec to działanie klątwy. Chuj z karmą i pieklem mam prawo do samobójstwa w takich okolicznościach.

Gość gość
kazdy ma prawo do samobojstwa,tylko ze co z tego skoro to nie jest dobre. jeżeli uważasz,że to klątwa,to czy wiesz,że klątwe da sie zdjąć? pozbyć sie jej samobojstwo psuje karme bo to zabojstwo zabija sie siebie,niszczy się

Gość gość
Ale może to klątwa która miała mnie na celu oszpecić poprzez zepsucie zdrowia.. niby jak ja zdejme to mi wróci dawny wygląd i czucie w ciele.. jakim cudem? Tak myślę że to klątwa bo nigdy nic takiego nie miało miejsca jak u mnie. To jak to wytłumaczyć? Nawet nie wiem czy ta operacja miala cos z tym wspolnego.. wszystko się zaczęło 3 tyg po.. wcześniej mialem tylko slabsze czucie.. ale trochę.

Gość gość
jakim cudem? ano takim,że klątwa jest związana z magią i skoro wierzysz w klątwe musisz też wierzyć w czarną magię. A skoro tak,to w takim razie istnieje też biała magia,która ma moc przywracania tego co dobre. i jeszcze skoro podejrzewasz klątwe możesz podejrzewać kto mógł ją na Ciebie rzucić. Można zrobić tak,żeby to złorzecznie wróciło do nadawcy :P może to tylko złudzenie,że wyglądasz gorzej (jesli to ty pokazales przed chwilą oczy to wierz mi są normalne) i moze to tylko zludzenie dla Ciebie? a inni widzą Cię inaczej.

Gość gość
poza tym wygląd Twoich oczu zależy od Twojego wnętrza jak jestes zdolowany nie dziw sie,ze będziesz miał "zgaszone" oczy a jakbys byl szczesliwy błyszczałyby tym szcześciem nie jesteś ciałem tylko masz ciało

Gość gość
Eh.. nie widziałaś tego na żywo. Właśnie nie.. one są uszkodzene.. nawet gałki oczne się nie poruszają to wyglada przerażająco, a emocji nie ma w nich żadnych. To nie jest złudzenie. Oczy i twarz się nikomu nie zmieniaja od tak dla checy.. wygladam 1000000 x gorzej. Ludzie nie zwracaja na mnie uwagi albo mną gardzą.. patrza tak wrednie.