Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek_MD

Ex ostatnie spotkanie

Polecane posty

Hej jutro widzę się ostatni raz z moją ex mamy egzamin razem bo studiujemy to samo. Zobaczymy się dopiero za 3 miesiące ale jestem pewien ze to już nasze ostatnie spotkanie a po wakacjach będziemy się widzieć o tyle co zajęcia będą. Chciałbym napisać jej taki liścik pożegnalny, napisać ile dla mnie znaczy i jak wartościowa generalnie jest osobą nie chcę jej wypominać ze mnie zostawiła ani nic. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Niczego to nie zmieni...

Gość gość
Nie pisz. Liczysz na coś?

Na nic nie liczę ja wiem, że dla niej to jest skończony temat, ale chciałbym żeby jak sobie kiedyś pomyśli o mnie miała mile wspomnienia. Tylko nie wiem czy to wgl będzie dla niej miłe. Może to tylko dla mnie jest takie ważne a ona się wysra na ten liścik?

Gość gość
Nic bardziej nie wkurza niż niezdecydowany chłop. Albo napisz jej list z jakimiś konkretami: chcę wrócić, chcę żebyś wiedziała że cię nienawidzę, albo nie pisz wcale, bo sorry co niby ma wnieść taki liścik? Ach, jak ja miło go pamiętam dzięki temu liścikowi chociaz był dupkiem. A jeśli nie byłes dupkiem to przecież i tak będzie cię miło wspominać no nie?

Gość gość
Ten liścik nie zmieni nic na plus. Albo się zdziwi, albo pomyśli, że czegoś chcesz, albo obniży to Twoje notowania. Chcesz, żeby pamiętała Cię dobrze - weź się za siebie. Może kiedyś z dumą powie. Z tym słynnym Piotrkiem MD spałam! A poza tym widzę, że jeszcze Ci z głowy nie wywietrzała. To zamknięty rozdział. Znajdź sobie dobrą kobietę i dbaj, żeby jej teraźniejszość była piękna. Przeszłość zostaw umarłym. Ty żyj.

Kur/wa niby racja. Na powrót nie mam na co liczyć więc odpada. No dobra powiem jej vis a vis co mam do powiedzenia pocaluje w rączkę i pójdę. Zycie jak z filmu. Dzięki za pomoc

gość dziś no nie jestem uczuciowa osobą i jak się zakocham co mi ciężko przychodzi to za cholerę puścić nie chce. Dzięki wielkie bardzo fajny i motywujący tekst

Gość gość
Proszę. Nie zawracaj sobie głowy jak to zamknięty rozdział. Szkoda czasu.