Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i pewne problemy ... moze ktos mi poradzi pierwszy to ktos zna moje dane i nwm czy w przyszlosci nie bd miec z tym klopotu chodzi w postaci mandatow nwm moge cos z tym zrobic zastanawiam sie tez nad swoja praca malo umiem staram sie ale nwm jak skoncze magazyn moze ... nwm depresja shizofrenia trudne to wszystko moze miec w******** i pic itp dalej ale chcialem cos zrobic ze soba

Gość gość
Naucz się pisać, niczego nie zrozumiałam z Twojego postu.

Gość gość
Prawdziwy belkot.

Gość gość
Ekhem a więc postaram się poprawić.Mam 20 lat chodzę do CKU ( 3 razy w tygodniu po 4 lekcje w sumie poziom jest taki że mogę się tam nawet czegoś nauczyć,mogę też zdać jakieś kursy co planuje zawodowe będę mieć technika) ,tylko zastanawiam się co będzie po tej szkole ,gdzie ja będę pracował,na niczym się nie znam mało potrafię zrobić jestem zerem ,chciałbym coś ze sobą zrobić nwm może macie jakąś poradę w kierunku pracy co powinienem zrobić?.Następny problem to że ktoś zna moje dane (nie podawałem mu ich po prostu mnie znał) i boje się że kiedyś bd miał przez niego mandaty a nikomu nic nie udowodnie,(da się coś z tym zrobić),dręczą mnie też takie sprawy i wywołują chorobę psychiczna przeleciałem przez całe swoje życie i myślę że negatywnie to się na mnie odbiło agresywny się zrobiłem frustruję się konfident...do tego mam mózg już wyprany od tych narkotyków jestem w czarnej du.. za przeproszeniem

Gość gość
każdy swój krzyż niesie .... ,musisz nie przejmować się niczym co będzie to będzie