Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy usunęłybyście ciążę?

Polecane posty

Gość gość
nie jestem samotna, mam męża :)

Gość gość
lepiej nie usuwac.

Gość gość
Raz jeszcze ,a Twoja samotność? Mąż jakby obok? I ta świadomość Zrobilam to Musisz się tym z kimś podzielić Zdjąć cześć ciężaru Gdybyś mogła cofnąć czas..

Gość gość
to było zanim wzięłam ślub, on mój obecny mąż był ojcem dziecka, ale ja nigdy nie chciałam mieć dziecka, nie lubię ich, więc nawet minuty się nie zastanawiałam :P nie jestem ani trochę samotna :) nie żałuję, że to zrobiłam, a mogę powiedzieć, że się cieszę, że to zrobiłam :)

Gość gość
czyli przyznałas sie do zabicia człowieka za grzechy trzeba płacic własnym ciepieniem bo grzech naley do szatana

Gość OryginalnyNiepodrabialny
Tak

Gość gość po
oczywiscie, bez namyslu. no chyba, ze ja i facet chcielibysmy miec dziecko akurat w tym momencie. ale lepiej sie zabezpieczac, bo aborcja to jednak spory szok ciaza i aborcja to spory szok hormonalny odbijajacy sie negatywnie na zdrowiu kobiety.

wspaniale Polskie kobiety cóż dodać? Słowa parole parole tylko parole

Gość gość
absolutnie nie. wykluczone. jesli jest się dorosłym by uprawiać sex,to na tyle trzeba być dorosłym by wiedzieć jakie są konsekwencje

Gość gość
lepiej usunac ciaze niz rodzic niechciane dzieci. potem dziecko ma cierpiec cale zycie za to, ze matka sie nie zabezpieczyla? bez sensu.

Gość gość
lepiej sie zabezpieczac.

Gość gość
potem dziecko ma cierpiec cale zycie za to, ze matka sie nie zabezpieczyla? bez sensu. x ale żeby kobieta została matką potrzebna jest sperma sama sobie dziecka nie zrobi wiec dlaczego,to ona ma dbać o zabezpieczenie?

Gość gość po
nie musi ona dbac, mowie tylko, ze nie nalezy rodzic niechcianych dzieci tylko dlatego, ze para sie niezabezpieczyla. a potem jeszcze najlepiej dziecko oddac do domu dziecka, jak niektorzy dzieciolubni kaza...

Gość gość
kazde jest chciane matka jego jan paweł 2 takze lekaze zalecali zabic go i jak by sie nie urodził nie było by polaka papierza i dale by była komuna

Gość gość
gość wczoraj Oczywiście, ze nie musi dbać o zabezpieczenie tylko jak zajdzie w ciążę i zostanie samotna matka to niech wtedy ma pretensje do siebie. A usunąć niechciana ciążę to nie jest problem, staje się problemem gdy kobieta jest za bardzo przesiąknięta katolicyzmem. Wtedy otoczenie ja zniszczy. Po aborcji dzieci rodzi się normalnie, z trauma bywa różnie, zależy od charakteru i determinacji. Ja usunełam kiedys i dzis mam sliczna coreczke ale chciana.

Gość gość
Mój mąż bardzo chciał dzieci ale postanowiłam, że usunę. To moje ciało i moja decyzja! I tak mi się rozwalił związek po 12 latach przez jakąś zafajdaną ciążę! Czemu dzisiejsi faceci będąc w małżeństwie chcą mieć dzieci?! Mój już były płakał jak dowiedział się o tym, że usunęłam. A bardzo się cieszył jak usłyszał, że byłam w ciąży. Nienormalne!