Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WalczącyZsobą

Witam. Mam kilka pytań

Polecane posty

Gość WalczącyZsobą

Czy ludzie wyczuwają, że mam coś z głową ? Mam trochę znajomych na necie, głównie kobiety z którymi pisałem i nadal piszę, lecz teraz tylko jedna pierwsza do mnie pisze. W realnym świecie też mam a raczej kiedyś miałem wiele znajomych kobiet , ale głównie to były kumpelki. Nie podchodziłem do nich jak do przyszłych partnerek,. Nie miałem odwagi. Nadal tej odwagi mi brakuje. Od lat cierpię na depresję. nie leczyłem tego. Depresja z różnych powodów. Lata temu dużo piłem, to też mogło odbić się na psychice. Stresowałem się dziennie strasznie. Do dzisiaj się czasami bardzo stresuję, lecz już nad tym raczej panuję, ale czasami wcale nie umie zapanować, np jak idę i obok mnie przechodzi ładna dziewczyna, to uśmiechnę się do niej, ale żeby zagadać to nie potrafię. Kiedyś dawno temu potrafiłem czasami, a teraz? szkoda gadać. Już nie mówię o takiej sytuacji jaka była, jak się spotkałem z Osobą, którą polubiłem a nawet pokochałem najbardziej na świecie i sparaliżowało mnie, kiedy siedziałem blisko niej. Jestem leszczem w relacjach z kobietami. Będę sobie zawsze pluł w gębę, jak sobie o tym przypomnę. Taki wściekły jestem na siebie. Musze zacząć leczyć depresję. Walczę z tą bezsilnością. Tak zrobiłem już małe kroczki, bo mam odwagę się uśmiechać i przeważnie to ja dłużej trzymam wzrok od kobiety. Lecz jeszcze nie podejdę, żeby zagadać.

Gość gość
człowieku, a po co ci kobieta skoro wymagasz leczenia? zajmij się leczeniem bo to teraz dla ciebie najważniejsze, a kobiety zostaw sobie na deser, po wyleczeniu depresji bo teraz, zrobisz jej krzywdę

Gość WalczącyZsobą
Kiedyś byłem przekonany, że to co odbieram ze słuchu, wzroku to jest rzeczywistość, lecz od jakoś czasu zauważyłem, że wiele sytuacji mogło mi się wydawać i wielu ludzi moglem skrzywdzić za nic. Lecz kobiety nie uderzyłem, mogłem jedynie psychicznie skrzywdzić, również za darmo, bo coś mi się wydawać mogło. Ciężko jest to ocenić, kiedy jest rzeczywistość, a kiedy urojenia itd. Często usłyszę coś całkiem innego, niż było powiedziane, tak samo wzrok. Teraz już to wiem, bo pytam czasami kilka razy znajomych, czy dobrze usłyszałem ? Przez wiele lat nie zdawałem sobie z tego sprawy i mogło być bardzo dużo takich akcji, że słyszałem i widziałem całkiem coś innego.

Gość gość
kobiety nie gryzą i nie są z innej planety,więc sie nie bój

Gość gość
"słyszysz i widzisz coś innego" niż jest -przestań chlać! nie ma innej metody :classic_cool:

Gość WalczącyZsobą
Podobno tak. Kobiety mnie się boją, wiele razy usłyszałem czy to prosto w cztery oczy czy za plecami. Do spokojnych nigdy nie należałem, a trochę wybryków w moim życiu miałem, większym, mniejszych. Strasznie nerwowy byłe, ale to już umie raczej pilnować, gorzej z tym stresem czasami. Ciągle myślę, ze się na mnie gapią ludzie. Tez do najlepiej ubranych nie wyglądam. Lubię styl wojskowy. Dobra koniec prezentacji. Dziękuje za rady. Pozdrawiam.

Gość gość
pewnie boją się Ciebie,bo Ty sie boisz ich i one wyczuwając Twoje napięcie same sie zaczynają bać.