Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna chce odpocząć po 4 latach

Polecane posty

Gość gość

Prosze o pomoc. Znalazlem ta kobiete mojego zycia, naprawde bardzo ja kocham. Wiedzialem o tym od poczatku, ze jest ta jedyna, jej usmiech, zapach nawet jej zle cechy w jej kocham. Od roku mam problem ze saba wybucham i wsciekam si o nic. Przez ten czas nie zauwazylem jakim baranem bylem, nie dawalem jej to czego najbardziej potrzebowala, czyli meskiego wsparcia. Bylem negatywnie na zycie nastawiony, nazekalem a najlepsze ze innych obwinialem. Bylem naprawde draniem. Przez ten czas moja kochana dziewczyna zajmowala sie domem dawala wiecej od siebie niz ja ( W skrocie, mam najlepsza osobe, kolezanke, dziewczyne i oczywiscie przyszla zone przy sobie a ja to z glupoty zpapralem. A najlepsze jest ze jej miolosc do mnie byla niesamowita. Kochala mnie naprawde. W koncu cos peklo i stwierdzila ze juz nie wie co do mnie czuje, ze przez moje zachowanie wszystko gdzie sie ukrylo lub zniklo. Teraz chce sie wyprowadzic, Chce poprostu odpoczac. Swiat mi sie zawalil, odczuwam bol ktory nigdy wczesniej nie czulem. Bez mojej ukochanej nic mi sie nie chce, nic nie ma sensu. Leze tylko i rycze, az wstyd sie przyznac. Prosze o pomoc..Co mam robic

Gość gość
Dobrze robi.

Gość gość
to zrob porzadek w swoim zyciu, czas najwyzszy

Gość gość
Pomóż jej pakować się bo inaczej już zawsze będzie manipulować uczuciami. Inaczej takie sprawy się załatwia.

Gość gość
Znajdź inną, tego kwiata jest pół świata. I nie żeń się, to początek końca.