Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mam zrobić

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką, mamy dzieci i stabilizację życiową ale mamy też jeden problem. Otóż mój mąż jest bardzo zazdrosny. Nie jestem jakąś tam chodzącą boginią, zwykłą kobietą. W dodatku jestem otyła ale staram się dbać o siebie, chodzi tutaj o ubiór czy wygląd. Lubie też rozmawiać z ludźmi i szybko nawiązuję kontakty i tu pojawia sie mój mąż. Do pracy powinnam chodzić w takim stroju jak muzułmanki bo niby faceci sie oglądają za mną i o n to wie i widzi jak np. na ulicy się oglądają, na siłownie nie mogę iść bo tam faceci są, perfumu nie mogę kupić bo chcę się komuś podobać a wczoraj nawet mi powiedział, że czy jestem tego świadoma iż ocierając się np. w autobusie czy dotykając niechcący dłoni (chodzi tu głównie o moją pracę) tak naprawdę uprawia już się seks. Masakra jakaś, już mam dosyć. Jedyne co na mnie zwracają ludzie uwagę to żeby sie wyśmiać a on tu takie coś. Ja czasami sie łąpię na tym, ze tłumaczę się z tych głupich rzeczy. Co bym nie powiedziałą w domu, chociażby banalną rzecz, ze pośmialiśmy się z czegoś fajnego to zaraz odwraca, ze mnie podrywają. Poradźcie coś

Gość gość
Perfumu?

Gość gość
twój mąż jest toksyczny - zaborczy i nieufny do tego pewnie zakompleksiony,bo boi sie,ze trafisz na lepszego od niego nie daj mu się,ubieraj sie jak chcesz i rob co chcesz